5 Tips voor goedkoop gamen! Hoe kom je aan gratis spelletjes en gratis games?

Landleven spel vroeger

Geschreven door Lotte

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩

Vandaag gaan wij het hebben over, gratis games 🎮!

Gamers opgelet. Geef jij nou ook teveel geld uit aan al die games, game passes, abonnementen, consoles en devices en controllers? Wij snappen je probleem helemaal. Daarom geven we je vandaag wat tips om geld te besparen. Zo kun je ook nog een keer een cadeautje kopen voor je moeder in plaats van alles aan games uitgeven. En het maakt het zeker niet minder leuk. Want zeg nou zelf, wie wil er nou geen geld besparen?? 😇💰

– Deze is makkelijk; ga gewoon voor de goedkopere of gratis games. Maar hoe? En welke dan?
Old but gold! Ga eens voor de wat oudere games, je zult je verbazen hoe leuk die zijn! 
– Haal wat vrienden bij elkaar en ga back to the basics, terug naar het spelletjes spelen van vroeger. 
– Supertip! Een geheime website waarop allerlei gratis games worden geüpload! Check het snel.
– Zo maak je handige afspraken en grenzen voor jezelf, om hoge uitgaven te voorkomen.
– Bespaar met acties en aanbiedingen door deze handige tip toe te passen.

Resident Evil 4

Deze is makkelijk; ga gewoon voor de goedkopere of gratis games. Maar hoe? En welke dan?

Dat ligt natuurlijk voor de hand, pak in plaats van een game van 50 euro eentje van 20 euro. 💸 Dan heb je misschien wel een wat minder populaire game, maar die hoeft niet minder leuk te zijn! 🤗 Dat scheelt je zo al enorm veel geld, ook omdat oudere games mogelijk al op bijvoorbeeld Marktplaats of GameMania staan.

Old but gold! Ga eens voor de wat oudere games, je zult je verbazen hoe leuk die zijn! 

Neem bijvoorbeeld in plaats van Resident Evil 8 eens versie 3 of 4. (Als je die nog niet hebt gespeeld natuurlijk!). Die games die wat minder nieuw zijn, hebben dan misschien niet de beste graphics, maar zijn wel echt net zo leuk. Want het is echt niet zo dat ze 5 jaar geleden slechte games maakten hoor! Maar die games zijn wel veel goedkoper. 😁

Landleven spel vroeger

Toch liever de nieuwste games?

Dat kan natuurlijk ook gewoon. En dan zit je hier perfect. Haal snel en voordelig jouw gamekaarten bij Enjoy2day. Direct geleverd in je mailbox; dat betekent dezelfde dag nog de leukste games uitzoeken!


Wat speelde jij vroeger? Laat het ons weten op Instagram! 

Wat was vroeger jouw favoriete game? Reageer hier op onze Instagram en laat weten wat jij het liefst speelde. 💬 Mijn keuze: Habbo hotel of Landleven! Allebei heel veel gespeeld.

Geld smijten gif

Haal wat vrienden bij elkaar en ga back to the basics, terug naar het spelletjes spelen van vroeger. 

Deze lijkt een beetje op het vorige puntje, maar dan met echte oude spelletjes. 🔙 Weet je nog vroeger op Hyves spelletjes doen? Of op een Nintendo DS of Gameboy? Gelukkig kun je sommige van die games nog spelen. 🥰 Check hier bijvoorbeeld Landleven of Vuurjongen en Watermeisje. Je zal je verbazen hoe leuk je het met je vrienden nog kan hebben met deze nostalgische spellen.Supertip! Een geheime website waarop allerlei gratis games worden geupload! Check het snel.

Op deze Reddit pagina wordt regelmatig gepost over gratis games of games met hoge kortingen. 🤑 Zo bespaar je onwijs veel geld en kom je achter leuke games die je anders misschien nooit was tegen gekomen! Ook kun je voor gratis games altijd naar de Xbox free to play games kijken. 

Aanbieding sale korting

Wekelijks de beste games geheel gratis geselecteerd voor jou op Telegram. Word snel lid en begin meteen met gamen! Je leest het goed, gratis is ook echt gratis!


Zo maak je handige afspraken en grenzen voor jezelf, om hoge uitgaven te voorkomen.

De laatste tip is natuurlijk simpel gezegd: Stel grenzen voor jezelf in. Ik snap het, je begint aan een spel en wordt meegesleept en ineens betaal je veel, Maar dat kan dus voorkomen worden door bijvoorbeeld voor jezelf als regel te stellen dat je aan elke game een maximaal bedrag uitgeeft. Of dat je alleen games koopt onder de 50 euro. 😯 Of bijvoorbeeld maar 1 nieuwe game per maand. Wat voor jou werkt. Stel die grenzen voor jezelf, schrijf ze ergens op (bijvoorbeeld een briefje op de muur), zodat je herinnerd wordt aan die afspraak. 👍

Bespaar met acties en aanbiedingen door deze handige tip toe te passen.

Ga eens goed op zoek naar win-acties, aanbiedingen en kortingen! Soms geven bedrijven op social media bij bijvoorbeeld een nieuwe game launch ook wat weg. Wat ook kan werken, is om in plaats van losse games kopen te gaan voor een vast abonnement, zoals de Xbox Game pass of Playstation Plus. Zo krijg je elke maand nieuwe ‘gratis’ games. 🤑

🔥 TIP! Wij hebben eigenlijk altijd wel een actie lopen op Instagram. Zo kun je cadeaukaarten winnen, om zelf een game uit te zoeken.

Dat was t weer voor deze week. We hopen dat je er wat aan hebt gehad, om zo wat te besparen op al die dure games. Of dat je zo weet hoe je zelfs gratis kan gamen voor als je even krap bij kas zit! Zien we je volgende week weer?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!