Wat is PlayStation Stars en hoe verdien je zo snel mogelijk jouw PlayStation Star rewards?

playstation stars program

Geschreven door H.

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩

Vandaag gaan wij het hebben over, PlayStation Stars 🎮.

Wellicht heb je er al wel eens van gehoord, PlayStation Stars. Het is een nieuw programma wat Sony heeft ontwikkeld voor de fans. Het is een bedankje aan jou als loyale PlayStation speler. Een bedankje voor het telkens meegaan met de veranderingen op de PlayStation reis. Klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat is het precies? Wij duiken er speciaal voor jullie in!

– Ontdek de epische wereld van PlayStation Stars!
– Bespeur het geheim van PlayStation Stars – zonder de noodzaak van PlayStation Plus!
– Ontdek de verborgen truc om het meeste uit je PlayStation Stars te halen en te shoppen als een baas in de PlayStation Store!
– Gemakkelijk gratis PlayStation Network tegoed verdienen met PlayStation Stars.
– Unlock het beste van PlayStation met deze fantastische Star rewards!

Klaar om mee te doen, maar eerst nog even lezen wat het precies is? Alright, here we go! 🔥

playstation stars

Ontdek de epische wereld van PlayStation Stars!

PlayStation Stars is een nieuw loyaliteitsprogramma voor de gebruikers van een PlayStation. Je kunt je hier aanmelden met jouw PlayStation Network account om online gameskills (campagnes) te spelen en beloningen te krijgen, maar ook om zeldzame verzamelitems (digitaal) te unlocken. Deze digitale voorwerpen komen dan in een speciale etalage in jouw PlayStation app. Deze kun je tentoonstellen voor al je PlayStation vrienden.

Neem hier een kijkje naar de voorwaarden om mee te kunnen doen.

Bespeur het geheim van PlayStation Stars – zonder de noodzaak van PlayStation Plus!

Goed nieuws! 🥳 Een PlayStation Plus abonnement is geen vereiste om mee te doen aan PlayStation Stars! Als je PlayStation Plus hebt, dan kun je wel exclusieve beloningen krijgen. Zo kun je punten sparen door specifieke aankopen te doen in de PS Store. Deze punten kun je gebruiken voor je volgende aankopen in de PlayStation Store of haal er exclusieve verzamelvoorwerpen mee voor in je digitale vitrinekast.

Tip: Je kunt er ook PSN tegoed mee sparen. Zo kun je een nieuwe game aanschaffen zonder dat het je geld kost, top!

playstation plus gaming

Playstation giftcards nodig?

Haal snel en voordelig jouw PSN Cards bij Enjoy2day. Direct geleverd in je mailbox; dat betekent dezelfde dag nog shoppen in de Playstation Store!


Ontdek de verborgen truc om het meeste uit je PlayStation Stars te halen en te shoppen als een baas in de PlayStation Store!

Oké, je hebt wat campagnes voltooid en PlayStation Stars punten verdiend. Met de verzamelde punten kun je nu eenvoudig jouw punten inwisselen voor bijvoorbeeld games, PlayStation tegoed of digitale verzamelitems. Dit doe je door naar de beloningencatalogus te gaan in je PlayStation app.

Let op 😳: Je moet wel ingelogd zijn met jouw PlayStation Network account, waarmee je bent aangemeld om mee te doen aan PlayStation Stars, om beloningen te verdienen!

playstation stars app

Gemakkelijk gratis PlayStation Network tegoed verdienen met PlayStation Stars.

Het is natuurlijk mogelijk om naast je beloningen ook gratis PlayStation Network tegoed te verdienen. Zo verdien je punten door campagnes te voltooien of als PlayStation Plus lid door aankopen te doen in de PlayStation Store. Met deze punten kun je tegoed halen voor jouw PSN portemonnee.Unlock het beste van PlayStation met deze fantastische Star rewards!

Als trouwe PlayStation speler moet je altijd open staan voor iets nieuws, zo ook voor PlayStation Stars. Afhankelijk van hoeveel je speelt en hoe vaak je aankopen doet in de PlayStation Store, zijn de beloningen het zeker waard. Zo kun je na verloop van tijd toch echt bepaalde games en / of PlayStation tegoed, gratis scoren! 😍


Wekelijks de beste games geheel gratis geselecteerd voor jou op Telegram. Word snel lid en begin meteen met gamen! Je leest het goed, gratis is ook echt gratis!


Dat was hem weer voor deze week. Hopelijk geeft het je de doorslag om aan dit nieuwe PlayStation te beginnen of het te skippen. Het is in ieder geval het proberen altijd waard! Toy toy toy! 😘

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!