De leukste games op de Xbox die je gratis kunt spelen!

leukste free to play xbox games gratis

Geschreven door Lotte

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩

Free-to-play Xbox games 🎮.

Je hebt vast al wel eens in de Xbox Marketplace rond gekeken naar toffe nieuwe games. Naast de nieuwe games en alle klassiekers uit de gamewereld, zijn er ook toffe gratis Xbox games om te spelen. Ideaal voor als jij niet veel geld wilt uitgeven aan weer een nieuwe game of je wat minder te besteden hebt. Zo kun jij toch een behoorlijk aantal leuke games gratis spelen. Maar de belangrijkste vraag is: wat zijn nu de leukste free-to-play Xbox games?

– Wat is free-to-play op de Xbox en wie mag daar gebruik van maken?
– De top 5 free to play Xbox games
– Unlimited games met Xbox Ultimate!
Voordelen en nadelen van Xbox Ultimate
– Waarom jij de 1 euro aanbieding op Xbox games niet moet accepteren!

Neem iets te eten of te drinken en kijk gezellig met ons mee naar het antwoord op die vraag! 😃

free to play games xbox

Wat is free-to-play op de Xbox en wie mag daar gebruik van maken?

Natuurlijk zijn er niet alleen betaalde games. Ook niet als je wilt gamen op de Xbox. Er zijn ook gratis games die iedereen, in het bezit van een Xbox, kan gaan spelen. Zo hebben de Xbox fanaten toegang tot verschillende online multiplayer spellen uit verschillende genres, zoals shooters, strategiegames en fantasygames. Wie denkt dat het geen leuke of relatief slechtere games zijn komt bedrogen uit. Verderop gaan we in op de toppers uit het free-to-play assortiment.

De top 5 free to play Xbox games

Nu wil je natuurlijk weten welke top games jij gratis kunt gaan spelen op jouw Xbox console. Mocht je het overzicht nog niet hebben gezien met alle gratis games, dan geven wij vast enkele tips met de 5 toppers. De beste en leukste gratis Xbox games zijn Fortnite, Roblox, Overwatch, Rocket League en Apex Legends. Er zijn nog veel meer toffe games die je kunt gaan spelen. Voor een volledig overzicht kun je hier een kijkje nemen naar de free-to-play Xbox games. 🎮

xbox gaming fifa

Xbox kaarten of een Ultimate Game Pass nodig?

En jij maar denken dat de Xbox Ultimate passen duur waren? Niet bij Enjoy2day. Bestel nu jouw Xbox Game Pass en krijg een leuke korting. Dat is nog niet alles! Je krijgt hem ook nog eens direct geleverd in je mailbox. Zo speel jij vandaag nog meer dan 1000 toffe games met de Xbox game pass, heb je onbeperkt toegang tot Xbox Live en krijg je een lekkere korting op alle Xbox games op de Xbox Marketplace. Waar wacht je nog op!


Unlimited games met Xbox Ultimate!

Om meer uit je Xbox en het gamen te halen is er ook een Xbox Game Pass Ultimate. Met deze game pass heb je toegang tot extra veel content, games en voordeeltjes. Voor een maandelijks tarief van €12,99 per maand (tijdelijk de eerste maand voor slechts €1!). Wel willen wij jullie verderop in de blog attenderen over deze €1 aanbieding.. Bekijk hier het volledige overzicht van de Ultimate Game Pass van Xbox.

xbox gamen ultimate game pass

Voordelen en nadelen van Xbox Ultimate

Natuurlijk heb je er heel veel voordelen en profijt van. Zo krijg je gelijk toegang tot de gaming library van Xbox. Hier vind je meer dan 100 toffe games om te spelen. Daarnaast krijg je een gratis lidmaatschap tot EA Play. Wat betekent dat je populaire EA games kunt gaan spelen met extra’s, zoals exclusieve in-game opdrachten, speciale rewards en toegang tot proefversies van nieuwe games. Tot slot is het tevens je toegang tot alle voordelen van Xbox Live Gold, zoals toegang tot het beste multiplayer netwerk van Xbox.

Het grootste nadeel van de Ultimate Game Pass van Xbox is dat er regelmatig ook weer games uit de catalogus verdwijnen. Dus zit je net lekker in een game, kan het zo zijn dat je hem niet meer kunt spelen. Voornaamste reden is omdat er dan weer toffe nieuwe games worden toegevoegd aan de bibliotheek. Je krijgt van te voren wel de melding wanneer een game verdwijnt. Zo kun jij deze game alsnog kopen met zelfs 20% korting. 😇Waarom jij de 1 euro aanbieding op Xbox games niet moet accepteren!

Het klinkt leuk, de eerste maand een Xbox Game Pass Ultimate voor slechts €1. Maar lees wel even goed de voorwaarden door. Na deze aanbiedingsperiode wordt je automatisch doorgezet naar de normale abonnementskosten van €12,99 per maand, tenzij je het stop zet. Dus je dient het op tijd in je Microsoft account stop te zetten. Daarnaast is het goed om te kijken wat de opgegeven termijn is. Het kan zo zijn dat je er dan het eerste jaar aan vast zit. Dit moet je even goed lezen in de voorwaarden voordat je daarmee akkoord gaat.

Onze tip: Haal je Xbox Game Pass Ultimate voor 1 maand voordelig bij Enjoy2day in de webshop. Dan kun je zelf bepalen of je na elke maand weer een nieuwe X-box gamepass wilt. 🎮

xbox gaming happy kids

Wekelijks de beste games geheel gratis geselecteerd voor jou op Telegram. Word snel lid en begin meteen met gamen! Je leest het goed, gratis is ook echt gratis!


Dat was hem!

Hopelijk weet jij nu alles over de Xbox Game Pass Ultimate en heb jij er iets aan. Heb je vragen; zet ze in de comments.
En dan zie ik je snel weer! 😎

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!