De verschillen tussen Windows 10 Home & Pro die jij niet mag missen

Windows-10-home-vs-pro

Geschreven door enjoy2day

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩
De verschillen tussen Windows 10 Home & Pro die jij niet mag missen

[datetoday]

Altijd al willen weten wat nu het verschil is tussen de goedkopere Windows 10 Home en duurdere Windows 10 pro versie? Wij duiken er dit keer in en gaan het hebben over…

– Wat zijn nu de verschillen tussen Windows 10 Home en Pro?
– Wat zit er in het Windows 10 Pro pakket? 
–  De voor en nadelen van Windows 10 Home & Windows 10 Pro
– Alleen al de prijs maakt kiezen tussen Windows 10 Home & Windows 10 pro eenvoudiger! 
Functies van Windows 10 Home VS Windows 10 pro 

Ga ervoor zitten! Pak een kop koffie, een red bulletje of een lekkere snack, want we gaan starten.

Het scheelt vaak 100 euro met de prijs. Dus even vergelijken is wel een aanrader.

Verschil tussen Windows 10 pro en Home

Wat zijn nu de verschillen tussen Windows Home & Pro?

Windows 10 hoeft geen introductie te krijgen. Iedereen weet wat Microsoft levert. Alleen de verschillen tussen Windows 10 Home en Windows 10 pro zijn soms nog knap lastig. Het scheelt vaak 100 euro met de prijs. Dus even vergelijken is wel een aanrader.

De Windows  Home versie is de basis versie van Windows 10. Laten we meteen eerlijk zijn. Als consument kun je prima overweg met de Home variant. Alle functies zitten erop die jij nodig hebt. Ook als gamer kun je het beste deze versie kopen.  Maar waarom kiezen veel mensen dan voor Windows 10 pro?

Wat zit er in het Windows 10 PRO pakket? 

Windows 10 Pro kan gezien worden als de professionele versie van Windows. Het heeft extra functies zoals Bitlocker. Bitlocker is een tool die gegevens encrypt (beveiligd). Handig als je bijvoorbeeld met bedrijfsgeheimen werkt. Dan heeft Windows 10 pro nog remote desktop waarmee je jouw computer op afstand kunt besturen.

Windows 10 heeft ook Magement of groups waarmee je rechten kunt geven aan bijvoorbeeld personeel en als laatste belangrijke feature is er domain join waarmee je een server kunt opzetten om bijvoorbeeld een website op te draaien. Ons advies, kies lekker voor de Home versie

Extra functies Windows 10 PRO

Direct aan de slag met een frisse Windows 10 installatie

Kies voor veilige software met garantie. Nu tijdelijk extra scherp geprijsd.

De voor en nadelen van Windows 10 Home & Windows 10 Pro?

Natuurlijk wil je weten wat nu de voor en nadelen zijn. Vandaar hebben wij een leuk lijstje voor je gemaakt. Zo hoef jij niet het internet af te sporen.

 

Windows 10 voor en nadelen
Prijs Windows 10

Alleen al de prijs maakt kiezen tussen Home & Windows 10 pro eenvoudiger!

Het beste en het grootste voordeel is natuurlijk de prijs. De Home versie vliegt de schappen uit voor een adviesprijs van 145 euro en Pro versie voor 299 euro. Later in dit artikel hebben wij een geweldige tip zodat je meer dan 75% kunt besparen op Windows 10Ben je een gamer, huismoeder, zzp’er of hobbyst. Dan is de  Home versie geschikt.

🏆 Gezien de prijs is Windows 10 Home hier de Winnaar!

 

Functies van Windows 10 Home VS Windows 10 Pro

Goed opgemerkt! Wij hebben het net al over de functies gehad. Pro heeft namelijk meer functies. Natuurlijk betaal je daar ook voor. Toch hebben beiden Windows versies updates, Microsoft edge (Wij weten niet of je hier blij van moet worden), een batterij besparingstool, Cortana (Siri maar dan voor Windows) en de mogelijkheid om jouw Pc te personaliseren met apps.

🏆 Gezien de functies heeft Windowd 10 Pro gewonnen omdat deze er net wat meer heeft.

Windows 10 functies
Windows 10 error messages

De voor- en nadelen van Windows 10 home vs Windows 10 pro (conclusie)

Het moment waarop jij als lezer hebt gewacht! Wat zijn nu uiteindelijk de voor- en nadelen die er echt toe doen. Trommelgeroffel……. Eigenlijk helemaal niets behalve de prijs. Beiden versies doen updates wanneer jij net begint met gamen of werken, beiden versies hebben een irritante browser genaamd Edge (Download hier Chrome) en beiden Windows 10 versies zijn overpriced (te duur). Check hier alle verschillen tussen Windows 10 versies. 

Het voordeel is dat Windows het meest verkochte besturingsysteem ooit is.

Nu jij weet wat de verschillen zijn tussen de verschillende versies gaan wij er weer vandoor. Heb je nog een leuke tip plaats hem dan in de comments!

 

Sharing is caring! 

Deel dit artikel aan je vrienden, familie, kleine broertje, 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen

De top 5 crypto vouchers die je op dit moment niet wilt missen!

De top 5 crypto vouchers die je op dit moment niet wilt missen!

Vandaag op de agenda, crypto vouchers 🥳. Crypto is hot en happening. Als je nu nog niet in crypto zit of weet wat het is, dan heb je waarschijnlijk een lange tijd onder een steen geleefd haha. Zonder gekkigheid, je kent vast wel iemand in je omgeving die in...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!