Gamekaarten voor consoles bij Enjoy2day

Gamekaarten voor consoles #

Enjoy2day heeft vele gamekaarten. Om je een idee te geven van alle gamekaarten. Ook welke niet te koop zijn bij Enjoy2day.nl hebben wij een overzicht voor je klaarstaan.

Wat kan je met een Playstation Giftcard? #

Met een Playstation Giftcard vul je jouw Playstation tegoed eenvoudig aan en kun je aankopen doen in de Playstation Store. Er zijn op dit moment twee verschillende waardes in Playstation network giftcards; 20 en 50 euro. Met de Playstation cadeaukaarten kun je meer dan 100.000 games, add-ons, skins en in-game items kopen!

De Playstation Plus kaarten #

Met een Playstation Plus Giftcard kun je gemakkelijk een Playstation Plus abonnement aanschaffen en daarmee onbeperkt gamen op de Playstation. Kies uit een van de 3 PS Plus abonnementen en krijg toegang tot verschillende exclusieve gamecatalogussen, kortingen, online multiplayer, cloudopslag en maandelijks nieuwe games.

Wat is een Xbox Giftcard? #

Met de Xbox Giftcard update je eenvoudig jouw Xbox tegoed aan en kun je aankopen doen op de Xbox Marketplace. Je hebt verschillende waardes in Xbox live giftcards; van 5 tot en met 100 euro. Met de Xbox cadeaukaarten koop je meer dan een miljoen games, DLC’s, films, muziek en meer!

Wat je met de Xbox Live kaarten kunt doen? #

Met de Xbox Live Gold Giftcard krijg jij toegang tot het super snelle Xbox Live Gold netwerk. Er zijn verschillende waardes in Xbox live giftcards; variërend van 48 uur tot 6 maanden. Met de Xbox Live kaarten geniet je van onbeperkt online gamen en ontvang je elke maand gratis games en exclusieve aanbiedingen.

Waar een Nintendo Giftcard geschikt voor is #

Met een Nintendo Giftcard kun je gemakkelijk jouw Nintendo Store tegoed aanvullen en aankopen doen in de Nintendo eShop. Er zijn twee verschillende waardes in Nintendo eShop Giftcards; 15 en 50 euro. Met de Nintendo Cadeaukaarten kun je meer dan 20.000 games, DLC’s, merchandise, consoles, kleding en zelfs speelgoed kopen!

De Nintendo Switch online kaarten #

Met de Nintendo Switch online kaarten krijg je de beste Nintendo ervaring; online spelen, opslagcloud en toegang tot klassieke games. Met een Nintendo Switch Online Giftcard krijg je toegang tot 100 NES-games, de Nintendo Switch Online-app en exclusieve games aanbiedingen.

Wat je met een Steam Deck Giftcard kunt doen #

Met de Steam Deck kaarten vul je jouw Steam tegoed aan en kun je aankopen doen in de Steam Store. Er zijn verschillende waardes die verschillen van 5 euro tot 100 euro. Met een Steam cadeaukaart kun je meer dan 20.00 games kopen.

De Apple iTunes Giftcards #

Met een Apple iTunes cadeaukaart vul je jouw Apple tegoed aan en kun je aankopen doen in de App Store. Er zijn verschillende waardes variërend van 5 euro tot 100 euro. Met een Apple iTunes Giftcard kun je meer dan 1 miljoen games kopen.

Wat kun je met Google Play kaarten? #

Met Google Play Giftcards kun je eenvoudig jouw Google Play tegoed aanvullen en aankopen doen in de Google Play Store. Er zijn verschillende waardes van 5 euro, 25 euro, 50 euro en 100 euro. Je kunt met een Google Play Cadeaukaart ruim 450.000 games kopen.

Waar een Microsoft Windows Giftcard geschikt voor is #

Met een Microsoft Windows cadeaubon kun je jouw Microsoft tegoed aanvullen en aankopen doen in de Microsoft Store, maar ook in de Xbox Marketplace. Op dit moment is er slechts 1 waarde te koop van de kaart; 50 euro. Je kunt met een Windows Gift Card ruim 100.000 games, Xbox Live Gold of een Xbox Game Pass kopen.

Powered by BetterDocs