Hoe jij overal ter wereld kunt shoppen met een virtuele creditcard (Prepaid)

virtuele prepaid creditcards

Geschreven door H.

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩

Vandaag gaan wij het hebben over, virtuele creditcards 💳.

Hoe vervelend is het om altijd maar een creditcard bij de hand te moeten hebben. Tegenwoordig kun je overal een (online) aankoop doen, maar dan moet je wel overal je creditcard en in sommige gevallen zelfs een old school e-reader mee naartoe nemen. Wij hebben DE oplossing gevonden; een virtuele (prepaid) creditcard. Zo kun jij altijd en overal aankopen doen zonder dat je fysieke creditcard daarvoor nodig is. Wij duiken in deze trend zodat jij er alles over weet. 🔥

Wat is een virtuele creditcard en wat kan je ermee?
– De top 3 meest gebruikte virtuele creditcards
– Eenvoudig je prepaid creditcard tegoed opwaarderen
– Hoe jij tot wel 10% kunt besparen op virtueel creditcard tegoed!
Veel voorkomende fouten met virtueel creditcard tegoed

Laat jouw creditcard maar lekker liggen; wij gaan beginnen! 😃

Wat is een virtuele creditcard?

Een virtuele creditcard is een virtuele wegwerp kaart (of je kiest voor een herlaadbare kaart) die uitermate geschikt is om online veilige aankopen te kunnen doen. Je hebt hiervoor geen bankgegevens of andere persoonlijke informatie nodig. Je aankopen worden compleet anoniem gedaan. Hiervoor hoef je geen fysiek bankpasje te gebruiken. Alleen dat al zorgt ervoor dat jij veilige betalingen kunt doen. Je kunt ermee shoppen bij meer dan 34 miljoen handelaren (Webwinkels) zonder bankrekening of verbintenissen!

De top 3 meest gebruikte virtuele creditcards 💳

PCS Mastercard
De meest gebruikte virtuele creditcard is de PCS Mastercard. Met deze betaalkaart kun je gemakkelijk online als in een fysieke winkel aankopen doen zonder dat je daarvoor je bankrekening hoeft te gebruiken. Er zitten verder ook geen verplichtingen aan vast.

Bitsa Card
Een andere virtuele creditcard die het erg goed doet is de Bitsa Card. Deze prepaid Visa card kan je gemakkelijk zonder bankrekening aanvragen als een virtuele of een fysieke kaart. Deze kaart is direct te gebruiken zodra jij er genoeg prepaid tegoed op hebt gezet.

Flexepin
Een Flexepin card doet het ook erg goed. Je koopt namelijk alleen een voucher waar een 16-cijferige code op staat die jij kunt gebruiken. Je kunt er wereldwijd anoniem mee shoppen bij duizenden winkels op het internet.


Haal gelijk jouw creditcard top-up tegoed!

Haal snel en voordelig jouw virtuele creditcard topups bij Enjoy2day. Direct geleverd in je mailbox. Kies voor een gemakkelijke en veilige manier.


Eenvoudig je virtuele creditcard opwaarderen

Virtuele creditcards kun je gemakkelijk opwaarderen. Wat je hiervoor nodig hebt is tegoed, voor bijvoorbeeld Bitsa of de PCS Mastercard kun je deze direct bij ons in de store halen. Eenvoudig tegoed op je PCS Mastercard zetten kan via een SMS of in je PCS-account. Het tegoed gemakkelijk op je Bitsa Card zetten kan in de app. Kijk voor meer info over Bitsa tegoed activeren ook eens onze handleiding, hier.

Hoe jij tot wel 10% korting kunt besparen op virtueel creditcard tegoed!

Goed nieuws voor jou! Wij houden van onze klanten en daarom geven wij regelmatig kortingen op onze producten. 😉 Houdt onze one time kortingdeals goed in de gaten, want op is op! Zo zijn er nu kortingen op topup tegoeden voor de Bitsa Card en de PCS Mastercard.Veel voorkomende fouten met virtueel creditcard tegoed

Wat veel mensen denken is dat een virtuele creditcard en een prepaid creditkaart twee verschillende dingen zijn. Dat is niet zo. Een virtuele creditcard, zoals de Bitsa Card of PCS Mastercard, is een kaart waar je prepaid tegoed op kunt zetten. Dat betekent dat jij er bijvoorbeeld 50 euro op kunt zetten, en alleen die 50 euro kan je dan uitgeven. Zo voorkom je dat je grote bedragen kunt spenderen en dat je in het rood komt te staan.


Wekelijks de beste games geheel gratis geselecteerd voor jou op Telegram. Word snel lid en begin meteen met gamen! Je leest het goed, gratis is ook echt gratis!


Dit was hem weer voor nu. Volgende keer gaan we verder met deel 2 over de voorwaarden en regels voor een veilig gebruik van deze creditcards, kijken we of er gratis varianten zijn en hebben we het over de beste alternatieven van virtuele creditcards. Heb je een vraag; zet hem even in de comments! Goed weekend en tot de volgende blog! 😃

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!