Alles wat jij moet weten over het opzeggen van Microsoft Office 365 en hoe jij 50% bespaart op Microsoft 365

Geschreven door H.

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩
Alles wat jij moet weten over het opzeggen van Microsoft Office 365 en hoe jij 50% bespaart op Microsoft 365

H.

Mei 16, 2022

Je hebt een Microsoft Office 365 abonnement gekocht bij Microsoft, maar je komt er na een paar weken achter dat hij ergens anders goedkoper te halen is. Je wilt het abonnement opzeggen, maar je weet niet hoe. Wij gaan je laten zien hoe je dat eenvoudig kunt doen. 

– Wat is Microsoft 365 Family, Business en Personal? En wat zijn de verschillen?
– Waarom je meer betaald bij een Microsoft abonnement (tot wel 120 euro per jaar!)
– Hoe jij tot wel 50% korting op Office kosten kunt besparen!
– Microsoft Office 365 verlengen met een bestaand abonnement.
– Op welke apparaten kan Office 365?

Ga er even lekker voor zitten! Neem even wat te drinken en een lekkere snack, want we gaan beginnen. 😃

Het kan wel tientallen euro’s schelen in prijs. Dus even vergelijken is wel een aanrader!

Microsoft office download kopen

Wat is Microsoft Office 365 Family, Business en Personal?

Microsoft 365 Family
Microsoft 365 Family is een abonnementsvorm die gebruikt kan worden voor maximaal 6 personen. Ideaal om te delen met familieleden, kennissen of goede vrienden. Het bevat toegang tot alle premium apps van Office, 6 TB cloudopslag en geavanceerde beveiliging voor je Outlook mail en OneDrive bestanden. Het is geschikt voor al je PC, Mac, iOS en Android apparaten.

Microsoft 365 Business
Microsoft 365 Business is een abonnementsvorm die uitermate geschikt is voor bedrijven. Zo kunnen medewerkers productief aan het werk gaan op elke locatie met de Microsoft Teams app, worden bedrijfsgegevens beter beveiligd door middel van ingebouwde beveiligingsfuncties en biedt het een duurzamere oplossing.

De alles in één Microsoft 365 Personal

Mircosoft 365 Personal is een abonnementsvorm die geschikt is voor 1 persoon. De gebruiker heeft 5 installaties, zodat je het op meerdere apparaten kunt installeren, en overal toegang tot de cloudopslag. Daarnaast heeft dit abonnement 1 TB opslag en alle nieuwe 2021-versies van jouw favoriete apps als Word, Excel, PowerPoint, OneNote en meer!

Apps Office laptop
Microsoft 365 personal

Direct aan de slag met Office 365 met 50% korting?

Kies voor veilige software met garantie. Nu tijdelijk extra scherp geprijsd en direct te gebruiken na je aankoop!

Waarom je tot wel 120 euro meer betaalt bij een Microsoft abonnement

We willen allemaal van onze maandelijkse lasten en die torenhoge rekeningen af. Je kunt bij Enjoy2day eenvoudig een licentie kopen die één jaar geldig is, zodat jij niet vast zit aan maandelijkse abonnementskosten. Jaarlicenties zijn vaak ook een stuk goedkoper dan als je de maandelijkse kosten bij elkaar optelt. Dit kan in veel gevallen tot wel 120 euro schelen! Pak er nog een scherpe korting bij en jij hebt goedkoop een Microsoft Office 365 abonnement. 

Windows 10 voor en nadelen
Prijs Windows 10

Hoe jij tot wel 50% op Office 365 kunt besparen

Ook wij houden van kortingen. 😆 Een goede korting betekent dat je nog wat geld overhoudt om te spenderen in bijvoorbeeld je favoriete game of andere licenties zoals Adobe Photoshop. Omdat wij net zo veel van korting houden als jullie bieden wij onze klanten scherpe prijzen aan. Zo geven wij nu maar liefst 40% korting op Office 365 Personal en komen er regelmatig nieuwe kortingen bij. Houdt onze webshop daarvoor in de gaten.

Microsoft Office 365 verlengen met een bestaand abonnement

Je kunt je Office 365 abonnement online verlengen met een jaarlicentie op de Microsoft website of haal hem snel bij ons in de webshop. Zo kun je het eenvoudig verlengen voor weer één jaar Office 365. Kies voor het betalen van een vast bedrag per maand of om het eenmalig af te betalen. Een andere manier is door het gebruik van een productcode; deze krijg je als je de aankoop in een fysieke winkel hebt gedaan. In dat geval kan je de productcode hier inwisselen. Wat je ook doet, je blijft je bestanden houden en je hoeft enkel jouw abonnement te upgraden. Dus Microsoft 365 hoeft niet opnieuw geïnstalleerd te worden!

🔥 TIP: Neem een kijkje bij Microsoft Support voor de meest voorkomende problemen en oplossingen of kom naar onze chat als je vragen hebt over Microsoft 365.

Teams Zoom call
Wat is Microsoft office?

Op welke apparaten kun jij Office 365 gebruiken?

Office 365 kan, afhankelijk van het abonnement dat je hebt gekozen, op verschillende en meerdere apparaten geïnstalleerd worden. Het meest voor de hand liggende is een installatie op een Windows apparaat (Windows 11, Windows 10 of Windows 8.1 is vereist). Of kies voor een installatie op je Mac (een van de drie meest recente versies), Android apparaat (een van de laatste 4 grote versies) of iOS device (een van de twee meest recente versies).

Het is dus eenvoudig te gebruiken op bijna alle Desktops, Laptops, Tablets of smartphones. 

Dat was hem dan voor deze week.  Heb je nog een leuke tip plaats hem dan in de comments en wie weet tot de volgende keer! 😉

 

Sharing is caring! 

Deel dit artikel aan je vrienden, familie, kleine broertje, 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Artikelen

Voordelig Playstation Network kaarten scoren doe je zo!

Voordelig Playstation Network kaarten scoren doe je zo!

Playstation Network 🎮. Wereldwijd het meest geliefde gameconsole, de Playstation. Immens populair dat zelfs de nieuwste Playstation al niet meer tot zeer moeilijk verkrijgbaar is. Dat is niet gek, want de Playstation Store heeft het grootste database wat...

Lekker shoppen bij bol.com met flinke kortingen!

Lekker shoppen bij bol.com met flinke kortingen!

Bol.com cadeaukaarten 💳. Niet alleen jullie houden van korting, ook Enjoy2day houdt ervan om kortingen weg te geven! En zeg eens eerlijk, niets is toch leuker dan kortingen pakken voor de grootste webwinkel van Nederland. Je kunt het zo gek niet bedenken of...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dit vind je vast ook te gek!