Wat zijn nou de allerbeste Steam games van 2021 die jij NU kunt gaan spelen?

the witcher horse

Geschreven door Lotte

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩
Wat zijn nou de allerbeste Steam games van 2021 die jij NU kunt gaan spelen?

[datetoday]

Vandaag duiken we in de allerleukste Steam games van 2021. Tussen al die games op het onwijs grote platform Steam is het soms lastig om de leukste games eruit te vissen. Daarom zoeken wij voor jou alvast de beste games uit. Met deze selectie maakt het niet uit wat je voorkeur is qua games, want er zit sowieso een game tussen die jij kunt gaan proberen. Vanwege persoonlijke voorkeuren zit er geen volgorde in de games, het zijn allemaal supervette spellen! 😍 Het gaat hierbij natuurlijk om persoonlijke mening, maar deze games vonden wij in ieder geval heel cool. Let’s go! 

✓ Durf jij de diepe oceaan in te duiken?
✓ Tem dino’s en overleef in de prehistorische tijd!
✓ Dit is een van de best verkochte spellen ooit! Raad jij welke?
✓ Je hebt geen idee hoe gaaf de nieuwe game Total War: Warhammer III wel niet is!
✓ Wist je dat je met het maken van keuzes deze game beïnvloedt?
✓ Wie kent het inmiddels niet, de onwijs veelzijdige game GTA 5!
✓ Ben jij een pro in schieten met Rainbow Six Siege?

Deze oversized vintage look zorgt ervoor dat je taille mooi uitkomt met een casual comfy look

Subnautica

Durf jij de diepe oceaan in te duiken?

Duik in de prachtige onderzee-wereld met Subnautica! 🌊 Maar dit is niet zomaar een oceaan; maar die op een alien-planeet. Ontdek allerlei vissen en andere wezens terwijl je probeert te overleven. Ohja, en denk ondertussen ook nog aan je zuurstofgehalte! 😨 De mooiste items liggen het diepste; durf jij ze te gaan halen? 

🔥 TIP! Deze game ondersteunt verschillende VR-brillen, voor een nog gavere ervaring.

Tem dino’s en overleef in de prehistorische tijd!

In deze gave game wordt je op een vreemd eiland gedropt met prehistorische dieren en planten. 🦖 Je komt erachter dat je niet de eerste bent geweest! Bescherm jezelf tegen dinosauriërs en andere mensen met wapens en door een basis te bouwen. Ook kun je allerlei verschillende dino’s temmen en ze berijden. 🦕🤩 Met zowel een single player als meerdere multiplayer- modes is er voor ieder wat wils! 

dino ark
Koop Steam giftcards

Nog geen Steam tegoed voor al deze vette games?!

Hoe leuk is het om iets cadeau te geven waarmee de gelukkige zelf de game uit kan zoeken? Of wil je jezelf lekker verwennen met wat tegoed voor Steam?

Dit is een van de best verkochte spellen ooit! Raad jij welke?

Jawel, The Witcher 3: Wild Hunt wordt ook wel de beste pc-game aller tijden genoemd. En dat is niet zomaar. De game heeft een onwijs grote map 🗺️ met prachtige grafische ontwerpen. Ook kun je wel meer dan 100 uur zoet zijn met de eindeloze en uitdagende quests en opdrachten. 🥰 Als je om een vage reden nog niet deze game hebt gespeeld, dan mis je echt iets
the witcher horse
total war iii

Je hebt geen idee hoe gaaf de nieuwe game Total War: Warhammer III wel niet is!

We kennen natuurlijk allemaal Warhammer II, wat een onwijs populaire game is geweest. Magie, real-time gevechten en spannende veroveringen, het is er allemaal. ⚔️ Combineer strategie met vechten en je bent al een heel eind. 🛡️ Maar er is nieuws; eind 2021 komt deel 3 eraan! Dus voor nu nog even wachten, maar het belooft een feest te worden. 😃

Wist je dat je met het maken van keuzes deze game beïnvloedt?

Kun jij overleven in de viking-geïnspireerde wereld van Valheim? Dat is een vraag die je niet zomaar kunt beantwoorden. Want hoe jouw game-map eruit komt te zien, dat hangt af van de keuzes die je maakt. Geen een spel is hetzelfde! 🤩 Je moet tegen mythologische wezens vechten, kastelen en forten bouwen en de wereld ontdekken. 🏰 En dat is nog veel leuker met je vrienden! 

🔥 TIP! Geef je vrienden een giftcard cadeau waarmee ze zelf een leuke game uit kunnen zoeken op Steam! 

 

valheim
gta 5

Wie kent het inmiddels niet, de onwijs veelzijdige game GTA 5!

In GTA 5 zijn de mogelijkheden letterlijk eindeloos. Ja, natuurlijk kun je de missies spelen en zo steeds meer ontdekken. Maar wat ook heel leuk is, is om alle opties van de game te onderzoeken. 😜 Zoek de mooiste auto uit om te stelen, schud de politie van je af en vlieg rond met een helikopter. 🚓 🚁 Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Nog nooit gespeeld? Grijp dan je kans en don’t miss out op deze klassieker. 

Ben jij een pro in schieten met Rainbow Six Siege?

Om (letterlijk) met een banger te eindigen; deze first-person shooter game! In dit spel kies je steeds uit de zogeheten ‘operators’ op basis van je strategie (verdedigen of aanvallen). Je strijd tegen de tegenstander om zo te winnen. 🔫 Elk seizoen wordt deze game geupdate, dus hierdoor blijft het leuk! Sluit jij je aan bij de al meer dan 70 miljoen spelers? 🤔

rainbow six siege

Probeer nu al deze games uit op Steam! Nog geen Steam tegoed om de game die jou het leukste lijkt aan te schaffen? No worries, we got you. Welke game is jouw favoriet, welke ga je snel nog uitproberen? Laat het in de reacties weten! 

Sharing is caring!

Deel dit artikel aan je vrienden, familie, kleine broertje. Wij geven maandelijks cadeaukaarten weg aan lezers die reageren. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!