4 Geheime tips hoe jij sneller wint in PUBG

Geschreven door enjoy2day

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩
4 Geheime tips hoe jij sneller wint in PUBG

[datetoday]

Leuk dat je er weer bij bent. Je hebt nu vast een groot aantal gratis Steam giftcards binnengeharkt door de tips uit onze vorige blog, Deze week gaan we het hebben over de Game PUBG en wel met de volgende onderwerpen,

 

  • Hoe win jij iedere pot in PUBG
  • Een tip die 90% van de PUBG spelers niet weet
  • Waarom het belangrijk is je PUBG statics bij te houden
  • En hoe jij gratis PUGB kunt spelen

 

En nu gas erop! Heb je de PUBG nog niet? Schaf dan hier je Steam giftcard aan en koop Player unknow’s Battleground met korting op Steam.

Beweging is een van de belangrijkste factoren van PUBG

Beweeg je als een Ghost door de circkel!

Beweging is een van de belangrijkste factoren van PUBG. Als je niet op tijd met de cirkel beweegt en je wacht altijd op die last-minute cirkel-push. Dan krijg je die Chicken Dinners nooit. In PUBG moet je dus zo tactisch en strategisch mogelijk verplaatsen. Wacht nooit tot het einde op de steeds kleiner wordende circkel en verplaats jezelf optijd. 

PUBG Kopen met Steam Giftcards?

Dan hebben wij een leuke korting voor je klaarstaan. Je wilt namelijk niet teveel betalen voor games. Dat snappen wij ook! 

Crouch Jumpen als een baas

Om een beetje kans te maken om te winnen moet je het crouch jumpen onder controle krijgen. Maar pas op! Het kan ook je dood worden. Zeker als de animatie even duurt. Zorg daarom dat je niet alleen crounch jumpt, maar ook zigzaggend rent zodat de vijand je niet gemakkelijk kan raken.

Het begint allemaal met veel oefenen en een goede setup.

Hoe krijg je je Aim & recoil onder controle in PUBG

Er is geen magisch recept om beter te worden in het Aimen met je wapen. Het begint allemaal met veel oefenen en een goede setup. Een tip die wij je geven is om veel War mode te spelen.

Recoil is de terugslag van een wapen. Hoe meer recoil je hebt hoe moeilijker het is om een wapen af te vuren. Verminder je snelheid tijdens het schieten en sleep je muis naar beneden. Vergeet ten slotte niet om de vertical foregrip te gebruiken!

Begin met het gebruik van een Aim-trainer in PUBG

We raden je aan ook te beginnen met de  Aim Master. Dit is een Aim-trainer speciaal ontworpen om spelers beter te maken in PUBG. 

Ten tweede moet je ook beginnen met oefenen op Aim Master. Dit is een doeltrainer, speciaal ontworpen om spelers te helpen beter te worden in Player Unknows battlegrounds. 

 

90% van de PUGB gamers weten niet dat je stats van onschatbare waarde zijn

Als derde tip willen wij je meegeven dat je al je statistieken bijhoudt en blijft oefenen op basis van de resultaten. Raak deze statistieken niet uit het oog, want alleen door dit the manage kun je voortgang meten.

Van een pro kun je meer leren dan je denkt

 Als je beter wilt worden bij PUBG moet je leren van de pro’s en natuurlijk de PUBG Leaques. Je hersen slaan automatisch hun speelstijl en tips op waardoor jij instant beter wordt in PUBG. Ga dus naar naar twitch en volg je favoriete PUBG pro. 

Een beetje geduld doet wonderen

Wij hebben ooit met een team een tijdje gepseelt met hele goede PUBG-speler. Hij vertelde ons dat de sleutel om beter te worden bij PUBG begint met geduld en kennis. Sinds die dag hebben wij dat geprobeerd en zijn we verschillende blogs gaan lezen om nog beter te worden. Wat denk je, uiteindelijk gingen wij ook beter presteren. 

Net dat stapje terug voor 100% meer resultaat

Tot geduld komen, wel In PUBG is het erg belangrijk, want er zullen momenten zijn dat je de cirkel binnenstormt of je positie opgeeft. Met geduld speel je slim, neem je beslissingen verstandig. Niet alleen dat je je tegenstander altijd voor bent. Als je met geduld speelt, word je ook gecomponeerd en koelbloedig, wat een goede zaak is toch?

 

Leer alle in en outs van PUBG

Als laatste punt willen wij je de tip meegeven over spelkennis. Het is enorm belangrijk dat je alles weet in en rondom de game. Denk hierbij aan,
– Car Spawns
– De vorm van de circkel
– Je weapon statics 
– Loot places
– Hidden spots 

Hoe speel je PUBG Gratis?

Pubg is gratis te spelen op android toestellen. Helaas is de PC variant niet gratis maar met dit trucje speel Player unknow’s Battlegrounds je toch geheel gratis

Wij hopen dat je met de bovenstaande tips een cool blooded killer wordt in PUBG. Heb jij een goede tip? Laat hem achter in de comments. Wij zien je graag bij de volgende, tot ziens!

 

Sharing is caring! 

Deel dit artikel aan je vrienden, familie, kleine broertje, 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!