Is Enjoy2day betrouwbaar?

Wij kunnen deze vraag simpel beantwoorden met een ‘Ja’. Alleen dan weet je als klant nog niets. Daarom hebben wij voor jou als klant een overzicht gemaakt zodat jij weet dat je veilig kunt shoppen bij Enjoy2day.

Alleen maar kwaliteit!

Bij Enjoy2day koop je enkel kwalitatieve licenties. Deze licenties zijn rechtstreeks afkomstig van de officiele leverancier. Op ieder product zit altijd één jaar garantie. Natuurlijk koop je bij Enjoy2day niet van dubieuze tussenpersonen of de zwarte markt.

Eerst kopen dan betalen

Betaal veilig met Ideal en krijg het artikel direct geleverd. Binnenkort kun je ook betalen met de ‘Achteraf’ betaalmethode van Afterpay. Je betaald dan pas na levering van het product.

Veiligheid staat altijd bovenaan

Vanaf het moment dat je onze website bezoekt tot aan het afrekenen ben je beschermd met een veilige SSL verbinding. Enjoy2day voldoet aan de richtlijnen van Mcafee (trusted site). Al onze data en digitale producten zijn versleuteld. Onze firewall zorgt dat ongewenste malware geen kans krijgt.

Niet voor niets partners

Enjoy2day is partner van bekende aanbieders zoals Bol.com, Tweakers.nl, Gamemania, Microsoft, Ideal en Marktplaats. Zo shop jij veilig en altijd voor een lage prijs in onze webwinkel of bij onze partners.

Kom naar onze chat!

Mocht er nu toch wat zijn, heb je een vraag of een probleem met een artikel? Kom dan direct naar onze chat (rechtsonder) en wij helpen je verder!

Voor iedereen betaalbaar

Dagelijks worden onze producten gecontroleerd op de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Zo betaal jij nooit teveel en geniet je altijd van een scherpe prijs.Toch ergens goedkoper? Kom naar de chat voor een tegenbod.

Veilig kopen bij een gecontroleerde webshop

Enjoy2day staat niet in het welbekende politie register. Dit betekent dat wij 100% veilig handelen en niet betrokken zijn (geweest) bij fraude, oplichting of andere Malafide zaken.

Zelf checken? Bezoek de officiele website van de politie.

There are no limits

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

& mis geen Deal 

Ontvang exclusieve en zeer scherp geprijsde deals in je inbox. Dit wil je niet missen! 

BETAAL VEILIG & SNEL
Betaal gratis & eenvoudig met de volgende betaalmogelijkheden,

      

PARTNERPLATFORMEN
Vind onze scherp gesprijsde artikelen op de onderstaande platformen,

      

 

LEVERING & BESTELKOSTEN
Gratis levering voor 18:00 besteld is de volgende werkdag geleverd in Nederland.