Disclaimer

Wij willen dat jij als klant snel onze voorwaarden kunt doorlopen. Wij hebben daarom twee versies. De korte samenvatte variant en de volledige variant. Mocht je alsnog vragen hebben over onze disclaimer, neem dan contact met ons op.


Disclaimer (kort)

 

Korte samenvatting (Dit bespaart je tijd!)
– Het bedrijf achter Enjoy2day is AM.
– De website kan en mag ten alle tijden aangepast worden.
– Het kan voorkomen dat inhoud, prijzen en informatie onvolledig of onjuist is. Laat het ons weten en wij passen het aan. 
– Je mag niet zonder onze toestemming content kopiëren voor commerciele doeleinden. Doe je dit toch dan bedanken wij je hartelijk, in iedere afbeelding staat namelijk onze link, dus bedankt voor de gratis reclame! Bij eventuele schade of negatieve impact nemen wij contact met je op.
– Alle genoemde handels-, woordmerken, product- en merknamen, alsmede getoonde logo’s, foto’s zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Heb je vragen, stuur een email naar info[@]enjoy2day.nl ( ook bij op- of aanmerkingen)

Disclaimer (volledige versie)

AM (Kamer van Koophandel op aanvraag), hierna te noemen Enjoy2day, verleent u hierbij toegang tot www.enjoy2day.nl en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen. Enjoy2day behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Enjoy2day spant zich in om de inhoud van www.enjoy2day.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.enjoy2day.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van enjoy2day. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.enjoy2day.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.enjoy2day.nll opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan enjoy2day nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij enjoy2day. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Enjoy2day, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Auteursrechten externe (derde) partijen
Alle genoemde handels-, woordmerken, product- en merknamen, alsmede getoonde logo’s, foto’s zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. 

Overig 
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Mocht er informatie missen dan horen wij dat uiteraard graag. 

There are no limits

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

& mis geen Deal 

Ontvang exclusieve en zeer scherp geprijsde deals in je inbox. Dit wil je niet missen!