Herroepingsrecht 

Wij willen dat jij als klant snel onze voorwaarden kunt doorlopen. Hieronder staan de belangrijkste voorwaarden:

– Fysieke producten hebben een herroepingsperiode van 14 dagen.
– Digitale producten hebben geen herroepingsrecht of bedenktijd
– Voor meer informatie of bij vragen kom even naar onze chat.

 

Herroepingsrecht

 

Fysieke producten
Je hebt het recht om fysieke software tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Omdat verzendingen gratis zijn krijg je geen verzendkosten terug.

Enkel de kosten voor retour naar Enjoy2day vallen onder eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via onze chat. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Eventuele schade aan het product wordt in rekening gebracht aan de klant.

Digitale producten
Een digitale bestelling kan niet geannuleerd worden als deze afgeleverd is. De bedenktijd en herroepingstermijn van 14 dagen is gezien de producten (digitaal) niet van toepassing. Aldus bestaat geen herroepingstermijn en bedenktijd. Bij betaling ga je akkoord met deze voorwaarden van directe levering en doet je afstand van de bedenktijd en het herroepingsrecht. 

 

 

There are no limits

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

& mis geen Deal 

Ontvang exclusieve en zeer scherp geprijsde deals in je inbox. Dit wil je niet missen!