4 Tips om goedkoop een Playstation 5 of Xbox X series te kopen!

Juni 27, 2022

Eindeloos gamen, dat wilt natuurlijk iedereen op zijn favoriete console. De nieuwere consoles raken dan ook snel uitverkocht of zijn wat moeilijker verkrijgbaar. Gelukkig hebben wij een handig overzicht voor jullie gemaakt hoe dat verleden tijd wordt. 

 • Waarom jij zo graag een PS5 of Xbox X series wilt hebben…
 • Wachten op de Playstation 5 of Xbox X series; is dat het waard?
 • 4 Tips hoe jij gegarandeerd een Playstation of Xbox scoort!

  – Tip 1: Heb je wel eens aan het buitenland gedacht?
  – Tip 2: Een Playstation 5 of Xbox X series scoren in Nederland via een handige app!
  – Tip 3: Jouw Playstation 5 morgen geleverd maar wel iets duurder
  – Tip 4: Een tweedehands PS5 of Xbox X series (goedkoper!)

 • Eindelijk de PS5 of Xbox X series gescoord, welke accessoires mag je dan niet missen?

Kijk je mee naar ons overzicht? 😇

De meest krachtige en geavanceerde consoles tot nu toe

playstation xbox

Waarom jij zo graag een PS5 of Xbox X series wilt hebben…

De consoles van deze generatie gaan door het dak. 🔥 Iedereen heeft dan ook een Playstation 5 of Xbox X series. Dat is niet gek, want je kunt er dan ook heel veel mee. De PS5 staat al gauw bekend als een bliksemsnelle en adembenemende 4K console. Het heeft 3D-audio, adaptieve triggers, haptische feedback en een ingebouwde microfoon waardoor jij makkelijk met je vrienden kunt praten. Daarnaast kun je er ook 4K films en series mee streamen. De Xbox X series is ook een super 4K console waarmee je realistischer dan ooit kunt gamen. Het kent een grotere opslagruimte en meer grafische kracht. Het legt het alleen wel duidelijk in snelheid af tegen de PS5. 

Xbox gift card en Xbox live

Waar koop je Playstation Network en Xbox Live kaarten?

Bij Enjoy2day natuurlijk. Enjoy2day levert direct jouw Xbox Live of Playstation Network kaart. Zo kun jij gelijk aan de slag op jouw nieuwe console.

Onze Xbox live en Playstation kaarten worden direct geleverd en zijn gelijk te gebruiken

Wachten op de Playstation 5 of Xbox X series; is dat het waard?

Je kijkt reikhalzend uit naar het moment dat jij een PS5 of Xbox X series in huis hebt. Toch raden wij je aan om daar niet te lang op te wachten. Vanwege een tekort aan chips en in de meeste gevallen een levertijd van langer dan 1 jaar, is het wellicht het best om je oude console nog even in de hand te nemen. Geef toe, niets is fijner en vertrouwder dan je eigen console. Ik ben dan ook nog steeds gek op mijn Playstation 4. 😄

4 Tips hoe jij gegarandeerd een Playstation of Xbox scoort!

Tip 1: Bestel je Playstation 5 of Xbox X in het buitenland

Onze gouden tip is om hem te bestellen in het buitenland. Een website als Amazon Frankrijk, België, Duitsland, UK of Amerika heeft dagelijkse voorraden. Dit betekent wel dat er waarschijnlijk shipping kosten bij komen en de levertijd wat langer duurt, maar als dat het enigste is.

gaming
gaming

Tip 2: Een Playstation 5 of Xbox X series scoren in Nederland via een handige app!

Onze tweede gouden tip is om te kijken naar apps die aangeven wanneer er in Nederland een PS5 of Xbox X series te koop is. Er zijn diverse Telegram of Whatsapp groepen. Wij houden zelf dan ook deze Telegram groep goed in de gaten. Wie weet staat er een bij jou in de buurt te koop! 🎮

Tip 3: Jouw Playstation 5 morgen geleverd maar wel iets duurder

Als je hem toch echt graag wilt hebben, zijn er natuurlijk webshops die hem wat duurder aanbieden, ook in Nederland. Let wel goed op de levertijden, in de meeste gevallen heb je hem wel vrij snel in huis. Je kunt kijken in een winkel als de V&D, maar ook bij webshops als TI-84shop of Consoleskopen. 

 

Tip 4: Een tweedehands PS5 of Xbox X series (goedkoper!)

Voor een tweedehands Playstation of Xbox kun je natuurlijk ook kijken op Marktplaats. Let wel goed op dat je niets koopt bij een frauduleuze verkoper. Onze gouden tip is dan ook om het alleen op te halen bij de verkoper en om goed op te letten op de reviews van de verkoper. Wie weet scoor jij daar goedkoop een Playstation 5 of Xbox X series! 😄

gaming

Eindelijk de PS5 of Xbox X series gescoord, welke accessoires mag je dan niet missen?

Je hebt na goed zoeken jouw favoriete console in huis, maar je mist nog belangrijke en leuke accessoires. Wat je nodig hebt om te kunnen spelen op de PS5 en Xbox X series is een draadloze controller en het is handig om een draadloze headset aan te schaffen. Zo kun jij onder het gamen gemakkelijk praten met je vrienden.

Ook Xbox Live en Playstation Network kaarten zijn handig om de game ervaring nog leuker te maken. Een Xbox Live kaart haal je gemakkelijk hier en een Playstation Network kaart hier.  

happy

Dat was hem weer! Hopelijk hebben wij je op weg kunnen helpen met onze tips om jouw favoriete console, de Playstation 5 of de Xbox X series, goedkoop te kunnen kopen. Bedankt voor het lezen!

Heb je vragen, zet ze in de comments! 😇

Sharing is caring! 

Deel dit artikel aan je vrienden, familie, kleine broertje, 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Eenvoudig giftcards kopen met de VVV-bon

Eenvoudig giftcards kopen met de VVV-bon

Ooit het meest gewilde cadeau van Nederland, de VVV-cadeaubon. Al is hij nog steeds erg geliefd bij de Nederlanders, niet iedereen zit er meer op te wachten. Je ziet hem vaak bij het kerstpakket zitten of je krijgt hem als vergoeding / attentie, maar wat moet je ermee...

Waarom Apple Giftcards kopen? 5 tips waar jij niets van af wist!

Waarom Apple Giftcards kopen? 5 tips waar jij niets van af wist!

Een Apple Giftcard blijft een veelzijdig cadeaukaart. Een must-have als je een Apple apparaat zoals een Iphone of Mac in bezit hebt. Je kan ze dan ook in vrijwel elke winkel kopen, maar waarom zou je ze kopen? Wij duiken in de Apple cadeaukaarten en geven jullie 5...