Alles wat je moet weten over Nintendo: top 5 games, tips, voor- en nadelen, en meer!

nintendo gaming mariokart

Geschreven door Lotte

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩

Vandaag op de agenda, Nintendo 😍.

Je kent het vast wel; Nintendo. Van vroeger van de Gameboy of de DS, of van nu van de Switch. Hoe je het ook wendt of keert, Nintendo is een grote speler in de game-industrie. Daarom gaan wij vandaag met jou kijken naar de volgende punten: 😃

– Wat is Nintendo precies? En wat is de Nintendo Eshop cadeaukaart?
– Wat kun je er dan mee? De games die Nintendo aanbiedt! 
– Oke, maar welke van die games zijn dan de absolute top 5? Kun jij het raden?
– 2 tips voor gamen met Nintendo! Weet jij al hoe je het beste kan gamen?
– Voordelen en nadelen van Nintendo E-shop cadeaukaarten! 

Lees je gezellig mee?

Nintendo foto 1

Wat is Nintendo precies? En wat is de Nintendo Eshop card?

Nintendo faciliteert het spelen van games op hun devices en ontwikkelt zelf ook games. Met de Nintendo cadeaukaart kun je dus games aanschaffen op hun devices, zoals de Switch, 3DS en Wii U. 😍

Wat kun je er dan mee? De games die Nintendo aanbiedt!

Met deze cadeaukaart kun je dus games aanschaffen op je 3DS, Switch, of ander device. Zo is het gemakkelijk om games te kopen! 

Welke games kun je dan uit kiezen? De keuze is reuze en verschilt per platform. Denk bijvoorbeeld aan Mario Bros of The Witcher!

Nintendo Mario Party

Nog geen Nintendo E-shop card in huis?

Geen probleem! Die hebben wij voor je op voorraad. Haal snel en voordelig jouw Nintendo kaarten bij Enjoy2day. Direct geleverd in je mailbox; dat betekent dezelfde dag nog de leukste games uitkiezen met je nieuwe tegoed!


Wat zijn dan een paar leuke games om uit te kiezen?

Denk bijvoorbeeld aan Fifa 22, Among Us, Animal Crossing, Hades en Cooking Simulator. Allemaal supergave games! 🤩 Het hele aanbod vindt je hier.

Switch gaming Nintendo

Oké, maar welke van die games zijn dan de absolute top 5? Kun jij het raden?

Natuurlijk verschilt dit per persoon maar dit is onze top 5: 😄

1. Mario Party
2. Animal Crossing
3. Minecraft
4. Mario Kart 8
5. Metroid Dread

Wat is jouw top 5? En ben je het hier mee eens? Laat het achter in de reacties!2 tips voor gamen met Nintendo! Weet jij al hoe je het beste kan gamen?

Als eerste een tip die je vast wel weet: Als Switch gamer kun je met veel mensen samen gamen. 😜 Sluit een van de Switches aan op de televisie en gebruik allemaal van een device de controllers. Zo kun je samen met je vrienden gamen!

Tip 2 is…

Maak gebruik van de aanbiedingen van Nintendo! Ze hebben een categorie met koopjes, die games zijn net zo leuk! 😁

Switch Gameboy Mario Kart Nintendo

Wekelijks de beste games geheel gratis geselecteerd voor jou op Telegram. Word snel lid en begin meteen met gamen! Je leest het goed, gratis is ook echt gratis!


Voordelen en nadelen van Nintendo eshop cards cadeaukaarten!

Als eerste natuurlijk te voordelen. Je hebt keuze uit suuuper veel games voor op jouw Nintendo device. Van Lindo tot Super Mario Odyssee, alle opties zijn mogelijk! 😁 Dit maakt het dan ook een ultiem cadeau! En de nadelen dan? Het is natuurlijk niet mogelijk om op elk Nintendo apparaat de games te kopen. 😒 De oudere devices hebben nog geen Nintendo Eshop. Ook kun je de kaart alleen uitgeven op je Nintendo apparaten, dus niet op de Playstation bijvoorbeeld.

Extra tip: Goedkope games die nu beschikbaar zijn!

Wil je veel waar voor je geld? Dan raden wij aan om bijvoorbeeld Escape 2088 in huis te halen. Die game is erg goedkoop maar wel leuk! Hetzelfde geldt voor Not Not en Jumping Joe & friends. Goedkoop maar super leuk! 😌

En met deze geheime en afsluitende tip ronden we dit verhaal af. Hopelijk weet je nu wat meer over Nintendo E-shop cadeaukaarten en wat leuke games zijn om te halen. Zien we je volgende week weer?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!