Cadeaukaarten/ Cadeaubonnen inwisselen voor geld of een nieuwe Giftcards. Het kan! 

Geschreven door enjoy2day

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩
Cadeaukaarten/ Cadeaubonnen inwisselen voor geld of een nieuwe Giftcards. Het kan! 

April 6, 2022

We hebben het allemaal wel eens. Je krijgt een cadeaubon die je eigenlijk niet kan gebruiken. De cadeaubon ligt te verstoffen en jij gooit eigenlijk geld weg. Dat is natuurlijk flink balen! Toch is er een oplossing zodat jij jouw cadeaukaart, gamekaart of cadeaubon eenvoudig om kan wisselen voor keiharde euro’s of een nieuwe cadeaubon. Wij vertellen je meer hoe dit werkt?

  • Hoe wissel ik mijn cadeaukaart of cadeaubon eigenlijk in voor geld?
  • Voor welke cadeaubonnen krijg je een persoonlijk bod en hoeveel geld ontvang ik?
  • Hoe ruil ik een cadeaubon om tegen een andere cadeaukaart
  • Kan ik een bol.com of Amazon giftcard omwisselen tegen Paysafecard kaarten?
  • Wat wordt er eigenlijk gedaan met cadeaubonnen die ik verkoop?

Dit wordt weer een volle blog, laten we snel beginnen!  😜

Een cadeaubon is een tegoedkaart van een bepaalde winkel

Wat zijn cadeaubonnen en wat kan je ermee?

Laten we even snel in de cadeaubonnen en kaarten duiken. Een cadeaubon is een tegoedkaart waar geld is opgezet door de gever. De ontvanger kan met dit tegoed shoppen in de winkel waar de cadeaubon van afkomstig is. Met een bol.com bon shop je bijvoorbeeld op bol.com 😉 Laten we snel verder gaan zodat jij weet wat je cadeaubon waard is.

vvv bon blog giftcards

Hoe wissel ik mijn cadeaukaart of cadeaubon in voor geld?

Stel je hebt een bol.com cadeaubon en wil deze verkopen. Dan kan je natuurlijk je bon aanbieden op Marktplaats. Alleen iedereen weet dat dit niet veilig is. Daarom kun je het beste kiezen voor een platform waar jij eenvoudig jouw cadeaubonnen kunt inwisselen voor geld. Maar hoe werkt dit en waar kun je terecht?

Partner van Bol.com brandtastics

Cadeaukaart nodig? Shop bij Enjoy2day

Heb jij je cadeaubon ingewisseld voor geld. Shop dan snel jouw tegoedbonnen en cadeaubonnen bij Enjoy2day.nl 

Jij wilt dus een bod ontvangen voor je cadeaukaart?

Direct bol.com kadobon of andere cadeaukaart verkopen met een persoonlijk bod

Goed, jij wilt dus een bod ontvangen voor je cadeaukaart of de cadeaukaart omwisselen. Dan kun je het beste voor een betrouwbare service gaan. Hieronder vind je een tip!

Een bekende website om jouw cadeaukaarten te verkopen is cadeaubonverkopen.com. Deze aanbieder geeft over het algemeen het beste bod en betaalt snel uit.

cadeaukaart verkopen

Jouw cadeaubonnen omruilen voor andere cadeaukaarten

Natuurlijk zijn er ook websites waar je jouw cadeaukaarten omwisselt voor andere cadeaubonnen. Hierdoor ontvang je geen bedrag maar een cadeaubon met dezelfde waarde. Erg handig als je nog meer wilt ontvangen voor jouw cadeaubon 😜
bewegende giftcards

De VVV-bon, bol.com kaarten, Zalando giftcards of Coolblue kaarten. Welke cadeaubonnen kan ik verkopen tegen geld of een nieuwe giftcard?

In principe nemen partijen de meest bekende cadeaukaarten aan. Let wel op, sommige cadeaukaarten die minder populair zijn het bod lager kan uitvallen. Natuurlijk ben je dus altijd vrij om de kaart niet te verkopen en alsnog uit te geven. Heb je dus een VVV-bon, een bol.com cadeaukaart, een Zalando giftcard, Coolblue bonnen, Amazon cadeaukaarten, Itunes kaarten of één van de duizenden andere kaarten? Denk dan even goed na of je deze wilt inwisselen of behouden. 

Kan ik een bol.com of Amazon giftcard omwisselen tegen Paysafecard kaarten?

Ja, o.a. kan dit bij cadeaubonverkopen.com, zij nemen bepaalde bonnen aan en wisselen dit om tegen tegoed. 

Uiteraard kun je ook jouw Mediamarkt, Ikea cadeaukaart, Google Play kaarten en Blokker cadeaukaarten inwisselen voor andere game, cadeaukaarten of geld  🤑. Een win win situatie dus. 

TIP! Voorkom dat jouw cadeaukaart gestolen wordt door internet criminelen. Handel daarom niet op marktplaats. 

Wat doen websites met cadeaubonnen die aangenomen worden?

Meestal worden deze doorverkocht, ingewisseld bij partners of omgeruild tegen betaling. Iedere partij heeft zijn/haar eigen strategie. In de meeste gevallen kiest een partij er niet voor om de kaarten door te verkopen omdat er altijd een risico is op activatie. 

Wil je nooit een risico lopen en gewoon nieuwe cadeaukaarten kopen. Shop dan op Enjoy2day.

cadeaubonnen verkopen

Dit was hem weer voor vandaag. Heb jij nog tips of een leuk weetje. Deel deze dan in de comments en wij zien je graag weer bij de volgende blogpost!

Lotte Team

Maak kennis met onze content killer!

Leuk dat je mijn blog hebt gelezen! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg iedere week de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Instagram!
Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩

Sharing is caring! 

Deel dit artikel aan je vrienden, familie, kleine broertje, 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leuk om te lezen! 

Voordelig Playstation Network kaarten scoren doe je zo!

Voordelig Playstation Network kaarten scoren doe je zo!

Playstation Network 🎮. Wereldwijd het meest geliefde gameconsole, de Playstation. Immens populair dat zelfs de nieuwste Playstation al niet meer tot zeer moeilijk verkrijgbaar is. Dat is niet gek, want de Playstation Store heeft het grootste database wat...

Lekker shoppen bij bol.com met flinke kortingen!

Lekker shoppen bij bol.com met flinke kortingen!

Bol.com cadeaukaarten 💳. Niet alleen jullie houden van korting, ook Enjoy2day houdt ervan om kortingen weg te geven! En zeg eens eerlijk, niets is toch leuker dan kortingen pakken voor de grootste webwinkel van Nederland. Je kunt het zo gek niet bedenken of...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dit vind je vast ook te gek!