Dé top 10 games van 2022: de allerbeste games van 2022!

Starfield game png foto

Geschreven door Lotte

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩
Dé top 10 games van 2022: de allerbeste games van 2022!

January 27, 2022

Dat er gave nieuwe games zijn in 2022: Dat is inmiddels wel bekend. Maar wat zijn dan de beste games van 2022? Daar gaan we vandaag naar kijken met jou! We zullen games bespreken voor alle verschillende platformen, zodat je sowieso iets leuks kan vinden. Ready? Dan gaan we lekker beginnen met de 10 beste games van 2022. 😁

 

  • Elden Ring, de 2022 game waar iedereen naar uit kijkt! 
  • Horizon Forbidden West: Het vervolg op het succes van Horizon Zero Dawn
  • Een nieuw vervolg op een van onze favoriete games: Destiny
  • Duik in de wereld van de Noorse mythodologie met God of War Ragnarok
  • Ken je Bethesda nog van Skyrim en Fallout? Nu is hier Starfield en het neemt je mee de ruimte in!
  • Harry Potter fans opgelet: Hogwarts Legacy is hier! 
  • Kun jij jezelf redden in een wereld vol robots als een straatkat in Stray?
  • zombie game van 2022 is …? Kun jij het raden?
  • Zijn de straten van Tokyo wel echt zo als ze lijken in Ghostwire Tokyo…?
  • Ontdek je kung-fu talenten in de gave 2022 game Sifu

Is 2022 een goed jaar voor de game community?

Elden Ring, de game waar iedereen naar uit kijkt! 

Platform: PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC
Elden Ring is de allergrootste game die FromSoftware ooit gemaakt heeft. Het is een fantasy RPG waarin je in een open wereld vol met magie, geschiedenis en monsters moet proberen te winnen. Het is een zogeheten Soulborne game, waarbij je jezelf moet ontwikkelen en niet te vaak dood kan gaan. 🤭 Best moeilijk dus, maar super uitdagend. Denk jij het aan te kunnen?

Horizon Forbidden West onderwater

Horizon Forbidden West: Het vervolg op het succes van Horizon Zero Dawn

Platform: PS4, PS5 
Na het ongekende succes van Horizon Zero Dawn (2017) is hier nu de opvolger. In deze game is natuurlijk de wereld volledig veranderd met nog mooiere graphics (Zie het plaatje links!). En er is 1 ding waar iedere gamer het over heeft: De onderwater aspecten! 😍 Vecht (onderwater) tegen vernieuwde, gave machine monsters en probeer te overleven. Lukt het jou?

Playstation plus digitaal kopen

Elke maand genieten van deze en meer nieuwe games?

Met een Playstation Plus abonnement geniet je elke maand van de nieuwste games, die jij dan zonder extra kosten kunt spelen. Het aanbod verandert steeds, dus verveeld raken zul je niet! 

Een nieuw vervolg op een van onze favoriete games: Destiny

Platform: PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC
De naam Destiny is natuurlijk super bekend in de gaming community. Na meerdere grote hits is er nu een nieuw deel, The Witch Queen. Neem het in deze 2022 game op tegen deze ‘Queen’ met nieuwe wapens, tegenstanders en mogelijkheden. 😏 Veel speelplezier!

 

Duik in de wereld van de Noorse mythodologie met God of War Ragnarok!

Platform: PS4, PS5
Misschien wel het laatste deel uit deze serie van de Noorse mythologie: God of War Ragnarok heeft de hele community op stelten gezet met alleen al de trailer. Vecht tegen en met de grootste Noorse goden, met weer Atreus en Kratos in de hoofdrol. 😃 Durf jij het aan?

Ken je Bethesda nog van Skyrim en Fallout? Nu is hier Starfield en het neemt je mee de ruimte in!

Platform: Xbox Series X/S, PC
In deze game speel je in een wereld in de ruimte om een mysterie op te lossen. 🚀 Veel weten we nog niet af van Starfield, maar het belooft een gave 2022 game te worden. Het zou de nieuwste universum RPG zijn van Bethesda in 25 jaar! WOW! 😲 Vorige games van Bethesda, zoals Fallout en Skyrim beloven dat deze game ook een bijzondere wordt.

🔥 TIP! Een Xbox cadeaukaart nodig om je tegoed op te hogen voor games zoals Starfield? Kijk dan hier!

Starfield game png foto

Harry Potter fans opgelet: Hogwarts Legacy is hier!

Platform: Xbox Series X/S, PC, PS5

In deze open world RPG ga je aan de slag als een nieuwe leerling van Hogwarts, ver voordat Harry zijn intrede deed. 🪄🔮 Ervaar zelf hoe het is om een meester van magie te worden! Er is genoeg te doen en ontdekken in deze veelbelovende game, dus probeer het uit! 

Stray game gif

Kun jij jezelf redden in een wereld vol robots als een straatkat in Stray?

Platform: PS4, PS5, PC
Altijd al willen weten hoe het is om te leven als een straatkat met een drone in een wereld vol robots?🐱 Nu wel? Tof, wij ook. Ren onder busjes door, sneak overal langs en probeer te ontsnappen in een van de beste games van 2022.

zombie game van 2022 is Dying Light 2! Had jij het geraden?

Platforms: PC, PS4, Xbox One
Deze lijst zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een gave zombie game erin. Als vervolg op Dying Light is nu het tweede deel uit. Overleef jij deze 2022 zombie game? 😱

 

Zijn de straten van Tokyo wel echt zo als ze lijken in Ghostwire Tokyo…?

Platform: PS5, PC
In de Japanse straten van Tokyo schuilen monsters in de schaduwen… 🏙️ Versla jij ze in deze paranormale wereld? Ontdek hier deze gave beste game van 2022.

Ghostwire Tokyo foto

Ontdek je kung-fu talenten in de gave 2022 game Sifu!

Platform: PS4, PS5, PC

Deze gave 2022 game is gefocust op kung-fu, maar heeft een super speciaal aspect: Als je iets fout doet kun je een aantal jaren van je leven inleveren om het opnieuw te proberen en van je fouten te leren. 😇 Maar, wanneer je te oud wordt en overlijdt moet je het spel opnieuw proberen. Geinteresseerd? Check it out! 

Bedankt voor het meelezen: Hopelijk heb je een leuke game ontdekt die jij nog graag wil spelen! Mis je een game? Of zou je een andere game liever in de top 10 willen hebben gezien? Reageer het hieronder en misschien komen we er nog op terug. 😉

Lotte Team

Maak kennis met onze content killer!

Leuk dat je mijn blog hebt gelezen! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg iedere week de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Instagram!
Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩

Sharing is caring! 

Deel dit artikel aan je vrienden, familie, kleine broertje, 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leuk om te lezen! 

Voordelig Playstation Network kaarten scoren doe je zo!

Voordelig Playstation Network kaarten scoren doe je zo!

Playstation Network 🎮. Wereldwijd het meest geliefde gameconsole, de Playstation. Immens populair dat zelfs de nieuwste Playstation al niet meer tot zeer moeilijk verkrijgbaar is. Dat is niet gek, want de Playstation Store heeft het grootste database wat...

Lekker shoppen bij bol.com met flinke kortingen!

Lekker shoppen bij bol.com met flinke kortingen!

Bol.com cadeaukaarten 💳. Niet alleen jullie houden van korting, ook Enjoy2day houdt ervan om kortingen weg te geven! En zeg eens eerlijk, niets is toch leuker dan kortingen pakken voor de grootste webwinkel van Nederland. Je kunt het zo gek niet bedenken of...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dit vind je vast ook te gek!