De top 6 leukste Sinterklaas cadeaus om dit jaar te geven!

sinterklaas pakjesavond

Geschreven door Lotte

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩

Vandaag gaan we het hebben over, Pakjesavond 🎁.

Sinterklaas is bijna weer in het land en zijn stoomboot komt niet alleen volgeladen met cadeautjes voor brave kinderen, maar ook met een speciale verrassing voor de gamers en cadeauliefhebbers! Terwijl de Pieten druk bezig zijn met het inpakken van kleurrijke pakjes, worden er in de zakken van de Sint ook populaire giftcards en gamekaarten verstopt. Deze Sinterklaasperiode draait niet alleen om pepernoten en chocoladeletters, maar ook om de spanning van het uitpakken van een super leuk en origineel cadeau. Dus, terwijl de stoomboot van Sinterklaas de horizon siert, laten we ons alvast verheugen op de vreugde die deze speciale cadeautjes onze dierbare(n) zullen brengen.

3 Populaire giftcards die zeker in de smaak bij een vriend of familielid gaan vallen!
– De 3 leukste gamekaarten om te geven met Pakjesavond!
– Een geniaal Sinterklaas surprise idee die iedereen zal verbazen!
– Het perfecte Sinterklaasgedicht voor gamers!
– Handige tips voor een leuk en goedkoop Sinterklaas feest!

Ik weet het.. hier heb je lang naar uitgekeken he. Niet alleen jij, maar vrijwel elk kind in Nederland wel (zelfs het kind in mij). Pak je notitieboekje er maar vast bij en let goed op! 💭👧

sinterklaas blije kinderen

3 Populaire giftcards die zeker in de smaak bij een vriend of familielid gaan vallen!

Er zijn zoveel toffe giftcards om te geven, maar deze 3 zijn toch wel het populairst dit jaar. De Amazon, Zalando & Netflix cadeaukaart. Bij Amazon haal je eigenlijk alles wat je kunt bedenken. Denk aan Bol.com, maar dan nog veel groter! Van leuke games en nieuwe kinderboeken tot sieraden en speelgoed. Wil je alvast op zoek gaan naar een toffe kerst outfit voor bijvoorbeeld je kind? Die shop je dan natuurlijk bij Zalando. Zij hebben de leukste kleding voor jong, maar ook voor oud; en ze hebben elke dag nog goede aanbiedingen ook! Voor entertainment voor de hele familie of een avondje met vrienden, is de Netflix cadeaukaart echt een must-have. Kijk samen met je kinderen naar een leuke serie of met je vrienden naar een spannende film van bijvoorbeeld Stephen King. 👀

⚠️ Tip: Nu Black Friday week om de hoek staat hebben met name Zalando en Amazon scherpe aanbiedingen! 🏃

De 3 leukste gamekaarten om te geven met Pakjesavond!

Oh ja, je kind is verslaafd aan gamen.. Of niet eens je kind, maar je beste vrienden ook nog. Vervelend, maar dan is een gamekaart natuurlijk erg leuk om te geven. De leukste gamekaarten van dit jaar zijn die van PlayStation, Roblox & Steam. Met een PlayStation giftcard haal je de leukste (nieuwe) games om te spelen, toffe in-game items of een PlayStation Plus abonnement. Ik weet ook zeker dat je iemand kent die Roblox speelt. Het spel is zo immens populair dat je met een Roblox gamekaart altijd wel goed zit. Nog zo’n enorm populair platform is dat van Steam. Zo kan je met een Steam cadeaukaart meer dan 20.000 (!) top games spelen, van GTA tot Cyberpunk en nog veel meer! 🎮👾

blij kinderen sinterklaas gamen

Op zoek naar andere leuke gamekaarten?

Haal snel en voordelig een leuke gamekaart zoals die van Xbox, Nintendo Eshop, Blizzard, Origin of Razer Gold bij Enjoy2day. Direct geleverd in je mailbox; dat betekent dat je het dezelfde dag nog cadeau kunt doen!


Een geniaal Sinterklaas surprise idee die iedereen zal verbazen!

Het schiet al op, 5 december is niet meer zo ver weg. Heb je een surprise avond met je gezin, vrienden of kennissen, maar nog geen idee wat je gaat maken of hoe je het wilt geven? Kijk dan eens naar het filmpje hieronder. Een super leuke en creatieve surprise om aan een gamer te geven. Met deze surprise game controller in zijn hand wilt de gelukkige ontvanger niets liever dan zijn echte controller vast te houden en digitale avonturen op zijn console te beleven. En weet je wat, het is nog makkelijk te maken ook met de stappen in het filmpje. Check it out! 😇

Het perfecte Sinterklaasgedicht voor gamers!

Ja ja, je wilt natuurlijk ook een leuk gedicht om voor te lezen tijdens Pakjesavond of de Surprise. Wij gaan je een handje helpen met een super leuk game gedicht die je zo kunt overnemen (niet doorvertellen!).

Sint en Piet zaten te denken, Wat ze aan een gamer zouden schenken. Een wereld vol avontuur en plezier, Gamen doe jij graag hier!

Met controller in je handen strak, Stort jij je in elk virtueel gemak. Of het nou avonturen zijn of racen, Jij weet als gamer alles te plaatsen.

Met pixels die dansen op je scherm, Lijkt het leven soms net een droom zo teer. Of het nou Minecraft of Fortnite is, Jij speelt met plezier, dat is gewis!

Soms zit je urenlang achter je scherm, Dat vinden Sint en Piet niet zo enorm. Want gamen is ook een stukje plezier, Maar buiten spelen, dat doet het hart ook plezier!

Dus hier een game vol spanning en pracht, Maar vergeet niet, buiten is ook heel zacht. Sint wenst je nu een geweldige tijd, Zowel online als buiten, jij bent een toffe blijk!Handige tips voor een leuk en goedkoop Sinterklaas feest!

Ik hou van Sinterklaas, echt waar. Het is een van de mooiste tradities die we in Nederland (nog) hebben. Om het leuk en betaalbaar te houden hebben we enkele handige tips voor je.

⚠️ Tip 1: Doe in plaats van Pakjesavond gewoon alleen schoencadeautjes. Laat iedereen een schoen zetten voor kleine cadeautjes in plaats van grote geschenken. Dit houdt de kosten laag en zorgt voor verrassingen. 🎁

⚠️ Tip 2: Zelfgemaakte cadeaus hebben een speciale charme. Knutsel iets creatiefs of bak lekkernijen om cadeau te doen. Het persoonlijke tintje maakt het extra speciaal.

⚠️ Tip 3: Plan een spelletjesavond met spellen die iedereen leuk vindt. Het draait om plezier en samenzijn in plaats van grote uitgaven. 👪

sinterklaas 5 december cadeaus

Wekelijks de beste games geheel gratis geselecteerd voor jou op Telegram. Word snel lid en begin meteen met gamen! Je leest het goed, gratis is ook echt gratis!


Sinterklaasavond, een betoverende tijd waarin lichtjes fonkelen en harten stralen. Het draait niet om de grootte van de pakjes, maar om de warmte van de lachende gezichten om de tafel. Het is een moment waarop familie en vrienden dichterbij komen, waar herinneringen worden gedeeld en nieuwe verhalen worden geboren. Samen genieten van lekkernijen, spelletjes en gezelligheid, de kostbaarste schat die deze avond met zich meebrengt. In de magie van deze samenzijn schuilt de ware betekenis van Sinterklaas: liefde, verbondenheid en vreugde delen met hen die ons dierbaar zijn.

Heel veel plezier met Sinterklaasavond! 😘

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!