Het grote verschil tussen de EA Origin cadeaukaarten & Razer Gold Giftcards

Verschil EA & Razor gold

Geschreven door enjoy2day

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩
Het grote verschil tussen de EA Origin cadeaukaarten & Razer Gold Giftcards

[datetoday]

Als gamer word je doodgegooid met verschillende gamekaarten. Zo kun je van ieder platform een eigen gamekaart bestellen en deze inwisselen voor 10.000e games. Vandaag gaan we twee Origin en Razer Gold cadeaukaarten vergelijken. Wat zijn de voordelen en hoe shop jij je games met een nog dikkere korting of zelfs gratis!

✓Wat kun je met de EA Origin Cashcards?  
✓Waarom de Razer Gold cadeaukaarten te gek zijn
✓ Wat is het grote verschil tussen Razer gold en EA Origin Cashcards wat je moet weten?
Korting op EA Origin Cashcards en Razer gold 
✓Gratis Ea Origin games spelen

Op EA Origin koop je soms de dikste games met maar liefst 90% korting

EA Access games

Wat kun je met de EA Origin Cashcards?  

Laten we het niet te lastig maken. Met Origin Cashcards koop je games, heel veel games! Sinds een tijdje is Origin samengegaan met EA wat betekent dat je nu ook EA Play titels voordeliger ontvangt. Daarnaast heb je ook nog de EA Play titels die beschikbaar zijn als game abonnement,

Je speelt dan 100e games op de Xbox, Playstation, PC en op Steam voor een vast bedrag per maand. Op EA Origin koop je soms de dikste games met maar liefst 90% korting

Waarom de Razer Gold cadeaukaarten te gek zijn

Razer is een wat nieuwere speler op gamekaarten markt. Met Razer gold kun je net zoals Origin een hoop games spelen. In Amerika is het net wat groter dan in Europe maar dat rolt Razer de komende maanden nog wel uit. Je kunt Razer gold zien als een giftcard speciaal exlusieve game titels en in-game items. Denk aan titels zoals PUBG, Star Wars Squadrons en je koopt er ook de Xbox game pass. Je kunt de Razer Gold kaart aan 100 games uitgeven.

Razor gold giftcards
Razer gold kopen

Razer Gold, Game items Games, & meer ?

Shop nu jouw Razer Gold kaart en begin direct met shoppen. Waar wacht je nog op gamer!

Wat is het grote verschil tussen Razer gold en EA Origin Cashcards wat je moet weten?

Yes, we zijn er eindelijk! Wat is nu het grootste verschil tussen Razer gold en Ea Origin cashcards. Laten we de lijstjes erbij pakken!

✅ Met EA Origin Cashcards heb je keuze uit 70 games
✅ Met de Razer gold kaarten heb je ongeveer 60 games

✅ Origin heeft alle populaire titels met soms wel 90% korting
❌ Razer Gold heeft slechts 10 top titels en de korting loopt op tot 50%

❌ Met de Origin giftcard kun je niet shoppen bij webwinkels
✅ De Razer gold kaart geef je ook uit op Twitch, Gamivo en in de Indie gala store

koop games met Razor gold
Origin Cashcard vs Razer gold verschillen

Een Game pass met alles erop en eraan!

❌ Origin biedt enkel games, DLC’s en een gamepass (origin access) aan
✅ Razer gold heeft een grote keuze uit in-game items, DLCs en de Xbox game pass

❌ Origin heeft geen loyality programma waarmee je spaart voor gratis accessoires of games
✅ Razer gold heeft een silver programma. Voor iedere verkoop ontvang jij loyality punten die je inlevert voor leuke items.

Zoals je ziet zijn beiden kaarten toch verschillend en nog groeiende. Daarom verwachten wij van Enjoy2day dat de komende jaren nog vele exlusieve items beschikbaar zijn op deze twee platformen.

Korting op EA Origin Cashcards en Razer gold cadeaukaarten

Natuurlijk wil jij altijd de beste deal scoren. Check hier altijd onze kortingslink voor Origin. Verder raden wij aan om games in te kopen tijdens speciale events zoals valentijn, kerst, black-Friday en andere feestdagen. Dat kan je zo een 50% extra schelen. Speel je nu op de Xbox of Playstation. Dan kan je beter kiezen voor de Xbox game pass of Playstation Now cadeaukaart. Omgerekend heb je meer waar voor je geld en veel meer games tot je beschikking.

EA games staan zelfs op de Xbox Game pass dus deze hoef je niet te missen. Ben je nu een gamer op een PC of Mac en wil je enkel losse games pakken dan is het even zoeken waar je game het goedkoopste is.

Korting op games met Razor gold en EA Access
Gratis EA access origin games

Gratis EA Origin games spelen

We zijn er bijna trouwe gamer! We komen nu bij een stukje wat voor iedere gamer natuurlijk enorm interessant is namelijk gratis games!!. Owja wist je dat je ook iedere week gratis games krijgt bij Enjoy2day? Meld je hier aan en ontvang gratis iedere week een top game.

Laten we snel kijken hoe je op Origin gratis games speelt. Dit kan op de ‘Free to play’ afdeling op de website. Iedere maand staan hier een groot aantal gratis Origin games. Helaas heeft Razer geen gratis games. Dus dat is natuurlijk erg jammer.

 

Dit was hem weer voor vandaag. Wij zien je graag weer bij onze vorige post. Laat ons eens weten wat jouw favoriete game is en maak maandelijks kans op een gratis Origin of Razer gold cadeaukaart.

Sharing is caring!

Deel dit artikel aan je vrienden, familie, kleine broertje. Wij geven maandelijks cadeaukaarten weg aan lezers die reageren. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!