Is een Virusscanner nu echt nodig + 5 gratis anti-virusscanners

Anti virus kopen

Geschreven door enjoy2day

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩
Is een Virusscanner nu echt nodig + 5 gratis anti-virusscanners

Iedereen heeft ooit wel eens last gehad van een virus of ongewenste spam op zijn computer, tablet, telefoon, draadloos apparaat of in je e-mail. Wij zochten uit of een goede virusscanner een must is, of dat jij te veel betaalt voor iets wat eigenlijk maar weinig nut heeft.

✓Iedere dag 1000e nieuwe virussen & technieken om jouw apparaat binnen te dringen
✓Hoe loop ik nu minder risico op Spam en Virussen
✓ Wat is de beste virusscanner en is een virusscanner nuttig om te kopen
✓ Waar kan ik een gratis virusscanner vinden?
✓ Kan ik het beste kiezen voor een totaalpakket of enkel een losse virusscanner

Laten we starten.

Natuurlijk betekent het niet dat ieder virus meteen op jouw apparaat staat.

Anti virus kopen

Iedere dag 1000e nieuwe virussen & technieken om jouw apparaat binnen te dringen

Een virusscanner is natuurlijk erg handig, alleen dan moet deze wel up-to-date zijn. Dit betekent dat de leverancier dit op orde moet hebben en jou als klant regelmatig updates geeft. Natuurlijk betekent het niet dat ieder virus meteen op jouw apparaat staat. Sommige virussen zijn bijvoorbeeld enkel gevaarlijk voor Windows 10 of Imac’s.

Hoe loop ik nu minder risico op Spam en Virussen

Natuurlijk allereerst met een goede virusscanner maar dat is niet alles. Je kunt namelijk al heel veel dingen zelf doen om te voorkomen dat je een virus of spam binnenkrijgt. Denk hieraan het niet bezoeken van gevaarlijke websites, in de gaten houden wat andere gebruikers op het apparaat doen, niet zomaar op allerlei links te klikken en voorzichtig zijn met software waar je de afkomst niet van weet

🔥Windows 10 heeft basis bescherming in het Windows 10 home pakket zitten. 

Windows 10 defender
Mcafee anti virus downloaden

McAffee tototal protection, veel voor weinig!

Geniet nu van het meest complete pakket met anti virus software. Krijg 6 programma’s waarmee jouw computer, mobiel en tablet volledig beschermd is.

Wat is de beste virusscanner en is een virusscanner nuttig om te kopen?

Tuurlijk is een virusscanner nuttig, kijk alleen wel even goed of je systeem er niet van vertraagd en de gebruiksvriendelijkheid van je PC, tablet of telefoon goed blijft. Als dat namelijk verslechterd heb je niets aan extra beveiliging. Het is dus verstandig om voor een wat oudere PC een snelle virusscanner te kiezen en voor een wat nieuwe PC kun je gerust een zwaardere virusscanner gebruiken.

Kijk ook wat er in het pakket zit. Je kunt namelijk een complete virusscanner kopen of eentje die enkel gericht is op virussen. Later hierover meer.

Is een virusscanner nuttig
Verschillende soorten virusscanners

Waar kan ik een gratis virusscanner vinden?

Wil je een gratis virusscanner dan hebben wij hieronder een top 5 voor je gemaakt. Je kunt daarna nog altijd kiezen voor de volledige versie en deze met een scherpe aanbieding kopen.
1. Microsoft defender (Windows 10) (Gratis bij Windows 10)
2. AVG Free – (MAC/PC) Beste keus
3. Avast Free (PC)
4. Avira anti virus (PC)
5. Panda Antivirus (PC)

 

Wat is het addertje onder het gras bij gratis viruscanners?

Natuurlijk krijg je deze bovenstaande viruscanners niet zomaar gratis. Je krijgt dit bij een product of de virusscanner beperkt het aantal functies. Dit betekent dat je bij de volledige versie deze ontbrekende functies ontvangt. Koop deze nou niet bij de aanbieder maar met 50% korting op Enjoy2day. Dat is namelijk dezelfde licentie voor een lagere prijs. Bij gratis anti virusscanners moeten toch ergens de winsten vandaan komen. Dat doen deze partijen door te prijzige licenties aan te bieden.

Mcafee total protection

Kan ik het beste kiezen voor een totaalpakket of enkel een losse virusscanner?

Laten we snel in het laaste puntje duiken. Want is het nu nodig om een totaal pakket te pakken of is een simpele virusscanner voldoende? Die vraag kun je beantwoorden als je weet waarvoor je een viruscanner wilt gebruiken.

Zo heeft McAffee total protection niet alleen een virusscanner in het pakket, maar ook een spam blocker, een VPN (anoniem surfen), bescherming voor kinderen, is het bruikbaar op al je apparaten van Iphone tot PC, krijg je een webadvisor die je beschermt tegen gevaarlijke websites en een PC booster.

Heb je het bovenstaande nodig en lijkt het je handig. Kies dan voor een totaalpakket. Ben je nu van mening dat je enkel een viruscanner nodig hebt. Kies dan voor McAffee Livesafe of een andere viruscanner die niet teveel poespas heeft.

Anit virus voor meerdere apparaten

Dit was hem weer voor vandaag. Je weet nu of een virusscanner nuttig is. Zelf een tip, vraag of opmerking. Post hem dan in de comments en maak kans op een gratis jaarlicentie voor een viruscanner die wij maandelijks weggeven.

Sharing is caring!

Deel dit artikel aan je vrienden, familie of ouders en maak kans op een gratis virusscanner!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!