TransCash: Wat is het, wat kun je er mee en wat zijn de voordelen en nadelen?

Kaart verzilveren giftcard

Geschreven door Lotte

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩

Vandaag op de agenda, TransCash 💳.

TransCash, nog nooit van gehoord! Toch is het een best bekend betaalmiddel. Heb jij nou nog wat vragen over TransCash: Over wat het is, hoe je het gebruikt en waar? Dan komt dat goed uit. Want in deze handige uitleg vertellen we je alles wat je moet weten over TransCash. Leuk dat je weer meeleest! Are you ready? 😃

– Laten we eerst even kijken naar wat TransCash is!
– Oké, maar wat kun je dan allemaal met de TransCash cadeaukaart? Waar kun je het uitgeven?
– Wat zijn dan de voordelen van de TransCash cadeaukaart?
– En wat zijn de nadelen van TransCash? Ook daar kijken we vandaag naar. + Waar koop je de kaart?
– Ken jij deze 2 handige tips al over TransCash cadeaukaarten?

TransCash betalen

Laten we eerst even kijken wat TransCash is!

Met TransCash tegoed kun je je TransCash MasterCard opladen. Dit is een wereldwijde creditcard die je overal waar MasterCard geaccepteerd wordt kunt gebruiken. 🌎 Dat is dus ongeveer overal. Deze creditcard moet je steeds opnieuw opladen, aangezien het nergens aan gekoppeld is.

Oke, maar wat kun je dan allemaal met de TransCash cadeaukaart? Waar kun je het uitgeven?

Je kan de TransCash kaart dus uitgeven op ongeveer elke winkel wereldwijd, waar ook MasterCard wordt geaccepteerd. Dat zijn zo’n 35 miljoen bedrijven, online en offline! 🤩 Maar, wat wel een probleem is: De TransCash kaart zelf is momenteel alleen te koop in Frankrijk. Maar, als je m dan eenmaal hebt kun je hem overal opladen. Ook online (zoals bij Enjoy2day 😉).

TransCash betalen kaart

Interesse om je kaart op te laden?

Is je TransCash kaart bijna leeg? Don’t worry. Haal snel en voordelig jouw TransCash tegoed bij Enjoy2day. Direct geleverd in je mailbox; dat betekent dezelfde dag nog jouw TransCash tegoed aangevuld.


TIP! Let hier wel goed op!  

Je moet wel de ‘essential’ of ‘max‘ formule activeren, als je het in elke winkel op de wereld wil gebruiken. De andere kaart is alleen in Frankrijk te gebruiken.

TransCash phone app

Wat zijn dan de voordelen van de TransCash cadeaukaart?

Als eerste kun je niet in de min komen te staan. Je zet er dus op wat je uit wil geven. Ook hangen er geen bankgegevens aan vast. Het enige wat je in moet vullen, is een aantal persoonsgegevens (ID) en dus de code van een tegoed cadeaukaart van TransCash. Zo kun je beginnen met uitgeven!😍 Het is dus erg simpel maar efficiënt. Oh, en er zitten geen overdrachts- of andere kosten aan verbonden. Als laatste kun je ook nog tegoed delen met vrienden of familieleden. Wel zo handig. 👍🏻En wat zijn de nadelen van TransCash? Ook daar kijken we vandaag naar. + Waar koop je de kaart?

Hier gaan we natuurlijk ook eerlijk over zijn. Als eerste is het vervelend dat je de TransCash kaart alleen in Frankrijk kan kopen. Gelukkig voor onze Belgische lezers: Ook net over de grens is het al te koop! Ten tweede zitten er bepaalde maximumbedragen aan verbonden, die je hier per kaart kunt checken. 💸 Ook is het wel vervelend dat je alsnog een geldig ID moet hebben. Dit kan een obstakel zijn als je bijvoorbeeld net verhuisd bent naar Europa. De TransCash kaart zonder geldig ID is alleen in Frankrijk te gebruiken. 😔

Geld smijten gif

Wekelijks de beste games geheel gratis geselecteerd voor jou op Telegram. Word snel lid en begin meteen met gamen! Je leest het goed, gratis is ook echt gratis!


Ken jij deze 2 tips al over TransCash cadeaukaarten?

Als eerste zouden wij aanraden om het ‘essential’ pakket aan te schaffen. Dat lijkt ons de beste keuze, maar je kunt het beste zelf vergelijken. Ook geven we je als tip mee om echt goed op te letten wat je doet en waar. TransCash wordt namelijk, vanwege het anonieme karakter, ook gebruikt door oplichters. 😧 Blijf altijd op je hoede.

🔥 TIP! We hebben ook veel andere pre-paid kaarten, zoals Neosurf. Die hebben we hier vergeleken!

Dat was m weer! We hopen dat je veel hebt geleerd over TransCash, en de afweging hebt gemaakt of het misschien iets voor jou zou kunnen zijn. Ga jij een TransCash kaart in huis halen? Waarom wel of niet? Laat het weten in de reacties.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!