Voordelen en nadelen van Steam, en de top 5 best verkochte Steam games!

Steam games list

Geschreven door Lotte

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩

Vandaag gaan wij het hebben over, Steam 😃.

Steam is razend populair. Vorig jaar had Steam dagelijks 62.6 miljoen actieve spelers. Er zijn duizenden mogelijkheden om Steam games te spelen. Van schietgames tot landbouwspelletjes, alles is mogelijk. Vandaag duiken we dieper in de wereld van Steam! We bekijken naar de voor- en nadelen, de 5 best verkochte games en nog veel meer. Zodat jij na het lezen van dit blog precies weet wat Steam is en wat jij er aan hebt!

Lees je gezellig mee over alles wat met Steam te maken heeft? 🤗

✓ Even voor de duidelijkheid: Wat is een Steam cadeaukaart?
✓ Wat zijn de voordelen van Steam? Wij kijken er vandaag naar met je! 
✓ Raad jij wat dan de nadelen zijn van Steam? Of zijn er geen? 
✓ De top 5 best verkochte Steam games, wat is jouw top 5?
Gratis Steam games spelen? Kan dat? Bestaat er gratis Steam? Hoe werkt gratis Steam?
✓ Dit is waarom wij zeggen dat je geen Steam cadeaukaart moet kopen bij Mediamarkt of Primera.

Counterstrike Steam game

Even voor de duidelijkheid: Wat is een Steam cadeaukaart?

Steam is een platform waarop je Steam games kan streamen. 🤔 Dit is simpelweg mogelijk door de game aan te schaffen op het platform en die dan via Steam te launchen. Zo is het gemakkelijk om veel spellen te spelen en die op 1 plek te hebben staan! En met de Steam cadeaukaart koop je dus games op dit platform.

Wat zijn de voordelen van Steam? Wij kijken er vandaag naar met je! 

Als eerste is het snel en goedkoop om de games te downloaden. Soms zijn de games goedkoper dan in de winkel. Ook kun je games spelen die anders niet meer verkrijgbaar zijn, voor hele lage prijsjes. 😁 Oh ja, en er komen heel regelmatig goede aanbiedingen en acties voorbij. Als laatste kun je je nog bij de Steam community aansluiten om te chatten en vrienden te maken. 🥰

Dota 2 Steam game

Nog geen Steam cadeaukaart?

Geen probleem. Wij hebben veel mogelijkheden en opties voor bedragen, waarbij je niets extra betaalt! Haal snel en voordelig jouw Steam giftcards bij Enjoy2day. Direct geleverd in je mailbox; dat betekent dezelfde dag nog uitgeven aan Steam games!


Raad jij wat dan de nadelen zijn van Steam? Of zijn er geen?

We hebben al genoemd dat Steam echt goede aanbiedingen heeft. Echter zijn deze aanbiedingen sinds de laatste jaren wel gedaald in kwaliteit, vanwege het grote aantal nieuwe Steam gamers. 🤭 Ook heb je met Steam geen fysieke kopie van het spel, wat leuk kan zijn om te bewaren. Hierdoor kun je dus ook nooit een game uitwisselen met vrienden, of nog makkelijk ruilen.

Steam games list

De top 5 best verkochte Steam games, wat is jouw top 5?

De huidige top 5 is als volgt:

1. Counter-strike: Global Offensive
2. Dota 2
3. PUBG
4. Apex Legends
5. GTA V

🔥 TIP! Er zijn dus genoeg games die gratis zijn, zoals de nummer 2, 3 en.4 op deze lijst! Gratis Steam games spelen? Kan dat? Bestaat er gratis Steam? Hoe werkt gratis Steam?

Jazeker, op Steam staan ook genoeg gratis games. Bekijk hier het gehele aanbod, van Destiny 2 tot Halo Infinite. 😛 Er zijn ook games die tijdelijk gratis zijn of waarvan de demo versie gratis is. Hou daarvoor de website in de gaten!

🔥 TIP! Wil je toch van betaalde games genieten? Check dan hier onze aanbiedingen.

valheim

Wekelijks de beste games geheel gratis geselecteerd voor jou op Telegram. Word snel lid en begin meteen met gamen! Je leest het goed, gratis is ook echt gratis!


Dit is waarom wij zeggen dat je geen Steam cadeaukaart moet kopen bij Mediamarkt of Primera.

Bij Primera en Mediamarkt betaal je altijd precies het bedrag van de cadeaukaart. Maar, bij online verkooppunten zoals Enjoy2day, is er vaak nog mogelijkheid tot een korting of afprijzing. In de winkel zelf is dit niet het geval. 🤨

Zo dan, hopelijk ben je nu wat meer ingelicht over Steam cadeaukaarten. Je weet nu wat je er mee kunt, welke games de beste zijn nu en wat de voor- en nadelen zijn van Steam. Bedankt voor het lezen, hopelijk tot volgende week. 🌟

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!