Waarom jij de Windows 10 OEM Home of Pro versie voor een tientje beter kunt laten liggen

Windows 10

Geschreven door enjoy2day

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩
Waarom jij de Windows 10 OEM Home of Pro versie voor een tientje beter kunt laten liggen

[datetoday]

Iedereen kent ze wel, Microsoft licenties die gewoon te goedkoop zijn dat je al op voorhand weet dat het eigenlijk niet kan. Maar kan het ook echt niet of is er een super geheime Microsoft deal? 

  • Windows 10 Oem VS retail wat is het verschil? 
  • Waarom je geen Windows 10 licentie moet kopen voor 10 euro
  • Hoe kan ik van Windows 10 Home naar Pro update

Wij slingeren onze typmachine aan, laten we starten!

Windows 10 OEM is ervoor systeembouwers, hobbyisten en bedrijven die grote aantallen licenties van Windows 10 verkopen.

Windows 10 Oem vs retail

Windows Oem VS retail, wat is het verschil?

Kijk daar ben je weer! Laten we even kijken wat nu het verschil is tussen Windows 10 OEM en Windows 10 retail. Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Windows 10 OEM is ervoor systeembouwers, hobbyisten en bedrijven die grote aantallen licenties van Windows 10 verkopen.

“Maar Lisa ik wil Windows 8 update naar Windows 10, dan kan ik toch wel een OEM-versie kopen?” Ja natuurlijk, alleen je loopt het risico dat een OEM-versie verloopt, geen support biedt of zelfs door Windows 10 uiteindelijk wordt opgeheven. 

 

Waarom kiezen voor de veilige Windows 10 retail versie? 

Kies daarom voor de retail versie. Ja, deze is wat duurder maar dan heb je wel recht op Windows 10 als consument. De retailversie is voor iedere consument en bedrijf dat Windows 10 nodig heeft op zijn of haar systeem.

Weet je nu niet zeker of je de OEM of de Windows 10 retail versie hebt? Kom naar de chat en wij checken in enkele seconden welke versie je hebt. Zelfs als je geen klant van ons bent. 

Windows 10 retail versie kopen
Windows 10 Home - digitale versie

Kies voor kwaliteit, kies voor Windows 10

Kies voor Windows 10 en personaliseer jouw Windows 10 gebruikservaring met 100% gebruiksvriendelijke apps. Miljoenen mensen gingen jou voor met dit meest verkochte besturingsysteem ooit. Ook als je Gratis windows 10 download  en enkel een licentie nodig hebt!

De PS now heeft meer dan 700 games, dat is nog niet alles want je speelt ook geheel gratis op de pc

Waarom je geen Windows 10 licentie moet kopen voor 10 euro!

“Lisa, ik zie online Windows 10 licenties van 10 euro, wat een koopje!!!” Yes daar heb je helemaal gelijk in, maar let op! Hier zitten addertjes onder het gras. 

De meeste Windows 10 OEM licenties die aangeboden worden voor 10 euro zijn meerdere keren verkocht. Het kan dus zomaar zijn dat jouw versie ineens niet meer werkt. Er staat verder niet bij om wat voor licentie het hier gaat. Trap hier dus niet in.  Maar er is meer…

 

Windows 10 voor 10 euro
Gestolen Windows 10

Je wilt natuurlijk geen gestolen Windows 10 OEM versie!

– Veel OEM licenties zijn gestolen of simpelweg ingekocht door niet legitieme bedrijven die het daarna doorstoten aan consumenten. Microsoft kan dit blokkeren en dan zit je met de gebakken peren.

– Een OEM versie mag je niet meenemen naar een nieuwe PC
– Een OEM versie kan wel eens beperkte mogelijkheden hebben.
– Je krijgt geen support van Microsoft bij Oem series? 

Is dan niets goed aan een OEM versie? Jazeker wel, de prijs. 

 

Is al die ellende nu dat tientje echt waard?

Wij vinden van niet, maarja wij kunnen niet in je portemenee kijken. Ons adives! Betaal een paar tientjes meer en ga voor de retail versie. Voor je straks met PC zit waar de software van vastloopt, jij al je bestanden kwijt bent en dan uiteindelijk toch een dure Windows 10 retail licentie moet kopen.

Wil je nu toch perse een veilige OEM versie. Kies dan voor Windows 10 Home van Enjoy2day. Wij verkopen de licentie niet 20x en kopen hem in bij Microsoft suppliers. Verder geven wij ondersteuning bij vragen omtrent de installatie. 

Windows 10 ellende
Windows 10 activatie PC

Hoe kan ik van Windows 10 Home naar Pro update

Potverdorie dat ging snel. Wij zitten aan het laatste item. Je hebt Windows 10 Home maar wilt toch naar de PRO versie. Dan heb ik goed nieuws voor je! Je hoeft namelijk niet Windows 10 opnieuw te installeren. Nee joh, volg de onderstaande stappen>

 1. Koop je Windows 10 Pro Retail of OEM licentie met korting.
2. Klik nu op de startknop (Windows 10 icoontje)
3. Ga naar instellingen (Tandwiel icoontje)
4. Bijwerken en beveiliging (Icoon met pijltjes)
5. Druk nu op Activering en vul de licentie in die je net via de email hebt gehad.

Easy as that! Geniet van Windows 10 Pro. Kom je er nu niet uit, zelfs als je geen klant bent, kun je naar onze chat komen! Heb je meer vragen over Pro, Home, OEM of retail. Laat dan een bericht achter in de comments. 

Dit was hem weer voor deze week. Wij gaan afsluiten en hopen dat je wat aan deze post gehad hebt! Heb je tips of op-/aanmerkingen, post dan een comment.

 

 

Sharing is caring! 

Deel dit artikel aan je vrienden, familie, kleine broertje, 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Wat is nu het verschil tussen Windows 10 Home en Windows 10 Pro + 3 onthullende antwoorden! - Enjoy2day | Altijd de scherpste deals - […] je bent er weer! Een tijdje geleden schreven wij waarom je beter de tweedehands windows 10 oem licenties voor…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Wat is nu het verschil tussen Windows 10 Home en Windows 10 Pro + 3 onthullende antwoorden! - Enjoy2day | Altijd de scherpste deals - […] je bent er weer! Een tijdje geleden schreven wij waarom je beter de tweedehands windows 10 oem licenties voor…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!