Wat is nu het grootste verschil tussen Office home and student 2019 & Office 365 + 3 Geld besparende tips?

Office 2019 vs office 365

Geschreven door enjoy2day

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩
Wat is nu het grootste verschil tussen Office home and student 2019 & Office 365 + 3 Geld besparende tips?

[datetoday]

Iedereen vraagt het zich af. Wat is nu dat grote verschil tussen Office 2019 en Office 365. En waarom betaal je voor Office 365 een stuk meer dan Office Home and student 2019. Wij sprongen in het diepe en geven je ook nog eens 3 tips om flink te besparen op Office.  

Wat is Microsoft Office eigenlijk en wat heb je eraan?
✓ Wat zijn de grootste verschillen tussen Office 2019 en Office 365
✓ Wat is nu het grote verschil in de prijs voor Office 2019 en Office 365
✓ Waarom jij voor Office 365 moet gaan?
✓Dit vertelt Microsoft je niet over Office 2019 Thuisgebruik en studenten

Yes we gaan beginnen….

Microsoft Office verzorgd programma’s zoals Word, Excel, Powerpoint, Outlook

Wat is Microsoft office?

Wat is Microsoft Office eigenlijk en wat heb je eraan?

Microsoft Office verzorgd programma’s zoals Word, Excel, Powerpoint, Outlook en vele andere programma’s die jouw werkzaamheden makkelijker maken op je PC, MAC, Tablet of telefoon. Er zijn gratis versies zoals Google Docs. Alleen loopt dat toch niet niet zo soepel als alle Office 2019 versies. Office biedt dus meerwaarde door extra handvatten te geven voor tekstbewerking, de verwerking van cijfers in Excel of door het maken van presentaties in Powerpoint.

Wat zijn de grootste verschillen tussen Office 2019 en Office 365?

Laten we eerst eens in de Office 2019 versies duiken. Dit zijn de Office 2019 Home and business, Professional en Office 2019 home and student versies. Iedere versie heeft zijn eigen set met programma’s. Zo zit bij ieder pakket de basis van Word, Excel, Powerpoint en Onenote. Bij de Business versie van Office 2019 zit Outlook en de Professional versie heeft Acess, Publisher en One drive. Je betaalt voor deze versies slechts eenmalig en krijgt geen updates. Tenminste dat zegt Microsoft, maar dit klopt niet. Later meer.

🔥 Tip: Tegenwoordig heb je ook Office 2019 jaarabonnementen. Deze raden wij af omdat je dan stukken meer geld kwijt bent en je gerust een jaar of 4 met office 2019 kunt doen.

Verschil office 2019 vs office 365
Office 365 afbeelding

Office 2019 met 50% korting? 

Start nu met office 2019 en krijg maar liefst 50% korting op je aankoop. Deze aanbieding is enkel geldig voor de PC

Wat is het verschil met Office 365 en hoe betaal je minder?

Office 365 of Microsoft 365 is ooit begonnen in abonnementsvorm. Hier kreeg je alle Office programma’s, inclusief Cloud opslag, Support en alle Office programma’s voor een vaste maandelijkse prijs. Sinds kort zijn er ook de Office 365 Home pakketten die je jaarlijks kunt kopen met alle extra’s. Het grootste voordeel aan Office 365 zijn na eigen zeggen van Microsoft de updates, de veelzijdigheid en de gebruiksvriendelijkheid. Je kunt Office 365 namelijk op de Mac, PC, Telefoon en Tablet gebruiken. Dus ook voor Android en Chromebooks.

Wat is Office 365
Verschil in de prijs van Office 365 en Office 2019

Wat is nu het grote verschil in de prijs voor Office 2019 en Office 365?

Allereerst spelen er wat vragen mee bij deze berekening. We moeten namelijk weten voor hoeveel apparaten jij office wilt gebruiken, of je een consument of zakelijke klant bent en welke programma’s jij nodig hebt. Laten we twee voorbeelden pakken en deze voor je uitwerken om de prijs te bepalen. Zodat jij weet hoe je voordeliger uit bent.

Office voor Thuisgebruik en studenten hoeft niet duur te zijn

Stel jij bent een student of een huisvader. Jij wilt Office gebruiken voor je verslagen en af en toe eens een PowerPoint maken of een Excel sheet maken om de maandelijkse uitgave te berekenen. Je gokt dat je ongeveer 3 jaar gebruik maakt van Office. Welk product past dan het beste bij jou?

Office 2019 Home and student past dan het beste bij jouw wensen.
– Alle basic Office programma’s Word, Excel, Powerpoint, Onedrive voor de PC/MAC
Office 365 kost je 10 euro per maand (360 voor 3 jaar) en Office 2019 129 euro eenmalig.

🔥Tip: Wij hebben een scherpe deal voor jou. Bespaar meteen 50 euro en krijg gratis Outlook bij Office 2019! 

Home and student 2019 niet duur
Office 365 goedkoop kopen

Waarom jij voor Office 365 moet gaan?

We pakken een ander huishouden. Dit is een huishouden met 3 kinderen, een vrouw met een eigen bedrijf en een man die voor zijn werk regelmatig Office moet gebruiken. Jullie willen op meerdere apparaten Office gebruiken want dat is ook handig voor onderweg. Je wilt dit minimaal 3 jaar gebruiken.

Office 365 is dan het meest geschikt. Nu krijg je meer voor minder. Dit zit er in je pakket.
Alle basis programmas van Office inclusief Outlook, Onenote, Acess, Publisher, Skype, Onedrive, Microsoft editor en 1 TB cloud opslag voor ieder familielid.
– Je betaalt voor Office 365 een bedrag van 120 per jaar (360 euro) inplaats van 645 (3 jaar voor 3 licenties)
– Het is te gebruiken op de Mac, PC, Telefoon, Tablet en Android apparaten.

 

 

Besparen op Office

3 Tips om geld te besparen tijdens jouw Office aankoop

Nu weet je alle verschillen, maar er is meer. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen en bedrogen uitkomen. Zet dus een streep door je abonnement en betaal niet maandelijks. Je kunt namelijk enorm besparen op Office 2019

🔥Tip: Jij wilt geen 120 euro betalen voor Office 365. Daarom hebben wij nu een goede Office 365 deal voor je. Je kunt meer dan 60 euro per jaar besparen.

 

Met een Microsoft office bundle bespaar je zomaar 100 euro

1. Koop een Office 365 of Office 2019 Bundel

Als eerste willen wij je tippen over het kopen van een bundel. Met een Microsoft office bundle bespaar je zomaar 100 euro. Een voordelige bundel is de Office Home and student Outlook deal of Office 365 Home voor 6 gezinsleden of apparaten.

 

Koop een office voordeelbundel
Office kopen voor 10 euro

2. Vermijd websites waar je voor een tientje Office kunt kopen

Doe het niet, ga niet op hakkie takkie  websites Office 2019 halen voor een tientje. Dit zijn OEM licenties en deze worden binnen een jaar vaak geblokkeerd door Microsoft. Je bent dan je geld kwijt en Microsoft helpt je niet verder bij eventuele problemen. Goedkoop is in dit geval altijd duurkoop. Je bespaart dan wel misschien een paar tientjes maar die betaal je later terug.

3. Koop een oudere Microsoft Office versie en bespaar tot wel 50%

Wist je dat je helemaal niet de nieuwste office hoeft te hebben om gebruik te maken van alle top functies die Office te bieden heeft. Met Office 2016 of Office 2013 kun je net zo snel uit de voeten en deze software werkt nog uitstekend. Het is zelfs zo dat er nog regelmatig wat updates zijn van Microsoft. Laat je dus niet bang maken.

 

Goedkoop office 2016 kopen
Office 2019 gratis upgrade

Dit verteld Microsoft je niet over Office 2019 Thuisgebruik en studenten

Nog even terugkomend op de updates. Office 2019 wordt gewoon geüpdatet. Mocht je dus een Office 2019 versie hebben die al een jaar niet geüpdatet is. Download hem dan even op de Microsoft-website en installeer de nieuwste versie.  Dit kan door naar Office.com te gaan en daarin te loggen met je e-mail waarop je Office hebt geactiveerd.

 

 

Dit was hem weer. Heb je zelf een gouden tip? Deel hem dan in de comments en jij wordt beloond met een gratis Office Sjablonen pakket t.w.v 49,99 met 500+ betaalde sjablonen. Tot de volgende!

Sharing is caring! 

Deel dit artikel aan je vrienden, familie, kleine broertje en verdien V-bucks

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hoe jij Word en Powerpoint op al je apparaten kan downloaden + 13 alternatieven voor Microsoft Office apps! - Enjoy2day | Altijd de scherpste deals - […] je benieuwd welke van de twee het best bij jouw behoeftes past? Wij hebben het voor je uitgezocht, klik…
  2. Is Office 2021 beter dan vorige versies zoals Office 365 en 2019? + Tips, voordelen en nadelen van Office 2021! - Enjoy2day | Altijd de scherpste deals - […] TIP! Het verschil tussen Office 2019 en 365 hebben we al eerder voor je uitgezocht, dat zie je hier! …

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hoe jij Word en Powerpoint op al je apparaten kan downloaden + 13 alternatieven voor Microsoft Office apps! - Enjoy2day | Altijd de scherpste deals - […] je benieuwd welke van de twee het best bij jouw behoeftes past? Wij hebben het voor je uitgezocht, klik…
  2. Is Office 2021 beter dan vorige versies zoals Office 365 en 2019? + Tips, voordelen en nadelen van Office 2021! - Enjoy2day | Altijd de scherpste deals - […] TIP! Het verschil tussen Office 2019 en 365 hebben we al eerder voor je uitgezocht, dat zie je hier! …

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!