Wat zijn de verschillen tussen Minecraft Vs Roblox en welke game is beter?

Roblox blog

Geschreven door enjoy2day

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩
Wat zijn de verschillen tussen Minecraft Vs Roblox en welke game is beter?

[datetoday]

Minecraft en Roblox lijken heel erg veel op elkaar, beiden games hebben een enorme fanbase op Youtube, er zijn tal van mogelijkheden en in beiden games kun je bouwen. Maar welke game is nu beter? Wij zorgen het voor je uit en gaan in op,

✓ Wat is Minecraft & Wat is Roblox?
✓ 100.000 minigames tegen meer dan 100.000e werelden
✓ Roblox is net wat realistischer dan Minecraft, of toch niet?
✓ Vechten tegen zombies in Minecraft vs gun games in Roblox
✓ Mods in Minecraft VS mini games in Roblox
✓ Minecoins VS Roblox Giftcards

Hier gaan we weer. Tijd om te knallen!

Roblox download je voor de mobiel, tablet en Pc gratis.

Minecraft Vs Roblox

Wat is Minecraft en wat is Roblox?

Minecraft is gemaakt door Markus Persson, maar werd al snel door Microsoft en Mojang als kanshebber gezien als één van de populairste games ter wereld. Door te minen kun je in Minecraft alles bouwen. Geen gebouw is te gek en geen project is te groot.

Roblox is een beetje hetzelfde als Minecraft. In tegenstelling tot Minecraft maak jij games die andere spelers kunnen spelen (Roblox studio). Of je nu een boerderij game maakt of pizza’s moet bezorgen. In Roblox is veel mogelijk en het is gratis!

.

100.000 minigames tegen meer dan 100.000e werelden

In Roblox speel je 100.000 mini games. Sommige games kosten wat en sommige games zijn gratis. Deze games zijn door andere spelers ontwikkeld. Zo kun je dus makkelijk kiezen tussen verschillende games en de saaie games in Roblox skippen.

In Minecraft speel je in een open wereld. Een wereld waar je direct op avontuur kunt. Natuurlijk heb je bouwwerken van andere spelers, maar in principe heb je geen minigames op wat uitzonderingen (mods) na.

Gratis Roblox mini games spelen
20 euro Roblox giftcard

Meer dan 10.000 items in de Roblox Avatar store

Maak jouw Roblox avatar geweldig met de laatste cosmeticals en skins. Krijg direct 20 euro tegoed in je e-mail en start je shopping spree! Nu tijdelijk gratis ingame item bij iedere Roblox tegoedkaart. 

Roblox is net wat realistischer dan Minecraft, of toch niet?

Als we de graphics erbij pakken zie je toch dat Roblox wat realistischer is qua vormen en kleuren. Minecraft daarentegen speelt zich af in een blokjes wereld. Veel meer gericht op pixel. Hierdoor kun je alles maken wat je maar wilt. Door toevoegde mods en add-ons kun je werelden uitbreiden in Minecraft en zijn er de laatste tijd meer vormen bij gekomen. Als we kijken naar de graphics dan is Roblox dus de voorloper. Dit maakt het gameplezier bij Minecraft niet minder natuurlijk!

Minecraft Gameplay screenshot
Roblox Shooter

Vechten tegen zombies in Minecraft vs gun games in Roblox

In Minecraft vecht je tegen skelletons en creepers met je diamanten zwaard of je pijl en boog. Je blaast complete dorpen weg met TNT en kun je eigen armory ontwikkelen.

In Roblox heb je wat modernere wapens. Zo schiet je in gungames met een AK47 of pomp jij je vijanden vol lood tijdens een old school shootout. Ahh don’t worry, het ziet er zo onschuldig uit dat het absoluut niet gewelddadig is. Natuurlijk hoef je niet perse schooters te spelen in Roblox.

Mods in Minecraft VS mini games in Roblox

We hadden het er al eerder over. In Minecraft kun je met mods (toevoegingen) de game een stuk leuker maken. Denk hieraan de Pixelmon mod waarmee je pokemons in Minecraft hebt of een mod voor te gekke dinosaurussen. Hier download je meer dan 1000 Minecraft mods geheel gratis.

Minecraft Dino Mods

De vele toffe Minigames in Roblox 

In Roblox heb je niet echt mods maar mini games zoals eerder uitgelegd. Iedere mini game heeft zijn eigen thema. Zo heb je de mini game murder ministry waarin jij op zoek gaat naar de moordenaar of je pak vechical sumilator waarin je je eigen favoriete auto kunt tune en natuurlijk mee kunt racen in de stad. De beste gratis Roblox mod download je hier.

Roblox mini games
Minecoins kopen

Minecoins VS Roblox  Giftcards (Robux)

Minecraft is gratis te spelen. Toch betaal je voor de PC/Java versie een klein bedrag. Dit is vanwege het aantal extra’s in de game. Om het bij Minecraft te houden heb je ook Minecoins. Met Minecoins kun je shoppen op de Minecraft marketplaats.

Of je nu op de pc, Xbox of Playstation zit. Op de Minecraft marktplaats kun jij lekker shoppen en de leukste items scoren. Je koopt bijvoorbeeld te gekke add-ons, Skins, Mashup packs en niet onbelangrijk de leukste mini games. Zo kun je Minecraft een beetje opleuken.

🔥Tip Download Dogtopia eens dit pack eens, echt een aanrader.

Hoe koop je Roblox Giftcards? 

De tegenhanger van de Minecoins zijn de Roblox giftcards ook wel Robux genoemd. De Roblox giftcard haal je bij de kruidvat maar ook eenvoudig en goedkoper online zodat jij de deur niet uit hoeft. De Roblox cadeaukaarten zijn eigenlijk het ultieme cadeau voor iedere Roblox fan. Je kunt net zoals bij Minecraft vele items kopen in de categorieën games en avatars. Met avatars koop je unieke items voor je character en in de game store koop je unieke games die je direct daarna kunt spelen in Roblox. Wij vinden All star tower defence een erg dikke game. Deze hoef je niet te kopen maar je kunt wel met je Roblox giftcard VIP halen in deze game, zodat je dubbele punten krijgt, een gouden nametag en een exclusieve mount.

 

Roblox Giftcards kopen

Wij zijn natuurlijk benieuwd wat jouw favoriete game is en waarom jij deze game juist speelt. Wij verloten iedere maand gratis Minecraft en Roblox aan gamers die een comment achterlaten. 

Sharing is caring! 

Deel dit artikel aan je vrienden, familie, kleine broertje en verdien V-bucks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!