De top 5 Minecraft edities & uitleg hoe jij Gratis Minecraft Skins, Mods & de game download.

Minecraft backgrounds

Geschreven door enjoy2day

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Lotte, content creator bij Enjoy2day en ik verzorg de tofste content zoals deze blog. Kom ook eens kijken op onze Socials Waar wacht je nog op! Ik zie je zo..🤩
De top 5 Minecraft edities & uitleg hoe jij Gratis Minecraft Skins, Mods & de game download.

[datetoday]

Wie kent Minecraft niet? De populairste game ooit met meer dan 112 miljoen spelers. Minecraft is beschikbaar in verschillende versies. Wij gaan het hebben over de volgende onderwerken:

  • Hoe Jij Minecraft gratis kunt spelen
  • De verschillen tussen Minecraft versies
  • Moet je voor de Java of Windows 10 editie gaan?
  • Hoe jij aan gratis DLC, Mods, skins en andere gear van Minecraft komt en welke hacks jij kunt gebruiken om te cheaten in Minecraft :O

Laten we beginnen….

vijf dagen lang de game minecraft proberen inclusief alle opties

Hoe Jij Minecraft gratis kunt spelen

Laten we meteen met de deur in huis vallen. Vroeger was de game gratis maar nu betaal je helaas. Toch kun je vijf dagen lang de game minecraft proberen inclusief alle opties. De demo kun je hier gratis downloaden.

🔥 Tip: Koop een gamepass. Speel 100e games waaronder Minecraft. Deze game passen zijn beschikbaar voor de PC, Xbox en Playstation of download gratis Minecraft earth en bouw in argumented reality.

Kan ik korting krijgen op Minecraft?

Yes, je krijgt nu tijdelijk een leuke extra korting op Minecraft voor Windows 10. Kijk snel wat wij voor je in petto hebben. 

De Java versie gelijk ook de meest gewilde versie omdat deze altijd up-to-date is en als eerste kwam met Crossplay zodat jij met je vrienden kan gamen.

Wat zijn de verschillen tussen Minecraft versies

Je hebt vele Minecraft versies. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en daarom hebben wij alles voor je uitgezocht. Zo weet jij precies welke versie jij moet gaan spelen. Onderaan deze lijst hebben wij een vergelijking gemaakt.

De Minecraft Java Editie

De Minecraft Java Edition is de eerste versie van de game, die beschikbaar is voor alle spelers. De Java-editie is te vinden op Windows, macOS en Linux.

De Java versie gelijk ook de meest gewilde versie omdat deze altijd up-to-date is en als eerste kwam met Crossplay zodat jij met je vrienden kan gamen.

De Minecraft Bedrock Edities zoals de Minecraft Windows 10 editie

Dan hebben we de Bedrock edities. Dit zijn edities voor de console en PC die geen losse titels hebben. De prijs van deze edities verschilt per platform. Minecraft voor Windows 10 en Minecraft voor de Nintendo switch zijn de duurste versies.

De versie heeft levendige graphics, unieke content en een aantal exclusieve add-ons. Dit is tevens ook de meest verkochte versie. 

Kies je voor de Minecraft Legacy Console Editions?

Daarna komen we uit bij de legacy edities. Dit zijn vaak wat verouderde versies speciaal uitgebracht voor de console. Deze versie van Minecraft heeft aparte minigames, split screen en in-game tutorials.

Iedere console voegt unieke extra’s toe om deze versie aan te prijzen. 

Ik wil de Minecraft Apple TV Edition

Deze versie is special voor de Apple TV. Het is de Bedrock editie en deze versie krijgt regelmatig updates.

Helaas kun je geen multiplayer spelen en is dit de meest gelimiteerde versie. Deze versie van Minecraft kun je het beste overslaan. Wij zijn fan van Apple, alleen je kunt dan beter voor de Minecraft app kiezen in de APP store. Deze versie kost eenmalig 7,50. Hier shop je voordelig app tegoed om Minecraft te kopen. 

Minecraft Java

Geschikt voor de PC: Ja
Skins & Mods: 
Ja
Gratis te spelen: Nee
Multiplayer: Ja
Algemeen cijfer: 8
Cross platform: Ja, Windows, Linux en Mac

Minecraft Bedrock

Platform: Alle platformen
Skins & Mods: 
Ja
Gratis te spelen: Nee
Multiplayer: Ja
Algemeen cijfer: 8,5
Cross platform: Ja, tussen Xbox, Ios, Nintendo en Playstation

Minecraft Legacy

Platform: Alleen op consoles
Skins & Mods: 
Nee
Gratis te spelen: Nee
Multiplayer: Ja
Algemeen cijfer: 7
Cross platform: Nee

Minecraft Apple Tv

Platform: Apple TV
Skins & Mods: Nee
Gratis te spelen: Nee
Multiplayer: Nee
Algemeen cijfer: 6
Cross platform: Nee

Minecraft Education Edition

Dan hebben we nog de Minecraft education versie. Speciaal voor scholen en coaches. Deze is beschikbaar op Windows 10 en Mac en kost rond de 10 euro per jaar. Voor een echte games is dit niet de leukste versie.

Kies je voor Minecraft Java of Minecraft Windows 10 editie? 

Als je kijkt naar de bovenstaande versies kun je volgens ons het beste voor de Windows 10 of Java editie gaan van Minecraft.

Gekeken naar de mogelijkheden kun je het beste voor de Java versie gaan. Deze is net wat duurder dan de Windows 10 versie, is beschikbaar voor Macs en Chromebooks en beiden versies hebben crossplay. 

 

Hoe jij aan gratis DLC, Mods, skins en andere gear van Minecraft komt

In de Bedrock edities kun je in de Minecraft store betaalde en gratis DLC’s, skins en textures downloaden. Er zijn meer dan 1000 verschillende Minecraft DLC’s en updates. Deze zijn gratis en betaald. Een overzicht vind je hier.

Dit geldt ook voor de Java en andere edities van minecraft. Natuurlijk maakt de communitie ook een hoop MODS & textures. Kijk hiervoor eens op de website van MCPE en test eens wat mods

Dit kost je trouwens niets.

Welke hacks kun jij gebruiken om te cheaten in Minecraft

Oke oude hacker, laten we eens kijken hoe jij lekker kunt cheaten in Minecraft. Jij gaat namelijk niet met je bijltje de hele dag minen in Minecraft.

Om hacks en cheats te gebruiken kun je een client van Minecraft installeren. Kijk eens op Liquidbounce bijvoorbeeld. Door deze tool te downloaden kun je allerlei leuke functies toevoegen aan Minecraft. Het kost je niets dus het is de moeite waard.

Damn je hebt het einde van het artikel gehaald! Succes met minen en deel je creaties eens hieronder. Natuurlijk ook voor al je comments. We zien je de volgende keer!

 

Sharing is caring! 

Deel dit artikel aan je vrienden, familie, kleine broertje, 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook te gek!