Maak kennis met Enjoy2day

Het is december 2012 en volop winter in Nederland. Samen met een vriend ben ik aan het gamen in een lekker warme kamer. Het wordt al stilletjes aan donker en opeens komt de allerergste melding die jij als gamer kunt krijgen, “Je abonnement is verlopen, koop nu een nieuw abonnement en krijg 1 week gratis”. Natuurlijk klonk dit als een fantastische deal, maar helaas had ik geen creditcard.Ik kon alsnog in de ijzige kou naar de mediamarkt fietsen om te horen dat de mediamarkt ging sluiten en ik te laat was. De dag daarna kocht ik een game kaart voor een schrikbarend hoge prijs.

 

Het bleef helaas niet bij die ene keer

Samen met wat vrienden maakte wij dit regelmatig mee. Niet alleen met game abonnementen maar ook met tegoed om in-game items of games te kopen. Iedere keer moest je op de fiets naar de winkel, betaalde je jezelf scheel en was je als je pech was een dag offline.

In 2013 besloten wij daarom samen met wat vrienden door één persoon wat gamekaarten te halen met een kleine korting. Al snel merkte wij dat er meer vraag naar was. Vrienden van vrienden belde ons of wij nog gamekaarten hadden liggen zodat zij niet naar de winkel hoefde.

Aap op een fiets enjoy2day
Aap start online winkel

En toen werd het één groot succes!

Onze formule werd in het begin van 2014 een groot succes. Zo groot dat wij er een leuke bijbaan aan overhielden. Eind 2014 besloten wij daarom om te gaan verkopen in heel Nederland en België. Niet alleen voor het gebruiksgemak maar ook vanwege de scherpe prijs. Daar was Enjoy2day.nl geboren. De leverancier van game en giftcards, die wel direct levert en niet zoals de grote jongens overdreven prijzen vroeg.

 

Enjoy2day is wel bereikbaar!

In 2019 kwamen er vele andere ondernemers met dit idee. Wij merkten dat er veel mensen hun game en giftcards wel kregen maar nergens terecht konden als het misging. Soms hoorde wij horrorverhalen over andere aanbieders waar een klant wel een week moest wachten op een reactie. Eind 2019 besloten wij daarom alleen maar producten te leveren van de officiële distributeurs en ook nog eens vanaf 10:00 tot 21:00 iedere dag bereikbaar te zijn. Sinds kort hebben wij hier ook zakelijke software aan toegevoegd omdat wij merkte dat hier ook een stijgende vraag naar was.

Wil jij dus tijd, geld en ellende besparen dan shop je natuurlijk bij Enjoy2day.nl

BETAAL VEILIG & SNEL
Betaal gratis & eenvoudig met de volgende betaalmogelijkheden,

      

PARTNERPLATFORMEN
Vind onze scherp gesprijsde artikelen op de onderstaande platformen,

      

 

LEVERING & BESTELKOSTEN
Gratis levering voor 18:00 besteld is de volgende werkdag geleverd in Nederland.