De 10 meest gestelde vragen over Netflix kaarten

Hey daar! Wij krijgen regelmatig vragen over Netflix cadeaukaarten. De 10 belangrijkste vragen over Netflix giftcards gaan wij hierin even bespreekbaar maken. Hopelijk lost dit veel vragen op voorhand al op!

Vraag 1: Wat is een Netflix giftcard? #

Met een cadeaukaart van Netflix verschaf jij jezelf toegang tot de grootste streamingsdienst van de wereld. Met duizenden films en series hoef jij je nooit te vervelen.

Vraag 2: Kan ik de Netflix kaart alleen in Nederland gebruiken? #

Nee, onze Netflix cadeaukaarten zijn bruikbaar in heel Europa. Zo hoef je hem niet perse alleen in Nederland te activeren, maar kan dat ook in België – Duitsland – Frankrijk en de rest van de EU.

Vraag 3: De Netflix cadeaukaart; hoe lang is die geldig? #

Een Netflix cadeaukaart is 12 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.

Vraag 4: Wie helpt mij als ik er niet uitkom? #

Mocht je de Netflix kaart bij ons in de store hebben gekocht, Enjoy2day.nl, dan kan je altijd bij onze klantenservice terecht. Onze chatters staan voor je klaar om je te helpen. Heb je ergens anders een Netflix gift card gekocht? Dan adviseren wij om contact op te nemen met de winkel / klantenservice daar.

Vraag 5: Hoe activeer ik eenvoudig een Netflix kaart? #

Je kunt een Netflix cadeaubon in een paar stappen gemakkelijk activeren.

1. Ga naar de Netflix website (www.netflix.com) en klik op “Aanmelden” of “Aanmelden voor een gratis proefperiode” als je nog geen account hebt.
2. Maak een account aan door je persoonlijke gegevens in te vullen en een betaalmethode te kiezen.
3. Klik op “Gebruik een cadeaukaart” of “Invoeren” in het betaalscherm.
4. Voer de cadeaukaartcode in die op de achterkant van de kaart staat en klik op “Verzilveren”.
5. Je account is nu geactiveerd en je kunt direct beginnen met streamen.

Let op: Het is belangrijk om te weten dat de cadeaukaart een vervaldatum heeft, dus controleer deze voordat je de kaart activeert.

Vraag 6: Hoe krijg ik de Netflix kaart geleverd? #

De Netflix giftcard wordt digitaal geleverd. Zo ontvang je gelijk na betaling je cadeaukaart in je mailbox. Geen gedoe met opsturen en de best mogelijke service.

Vraag 7: Het lukt niet om de Netflix gift card te verzilveren #

Dat is vervelend om te horen, maar treur niet te lang. Je kunt de Netflix code op verschillende manieren verzilveren:

Manier 1: Op de webpagina van Netflix: Ga naar de Netflix website en log in met je account. Klik op “Account” en selecteer “Redeem Gift Card” of “Inwisselen cadeaukaart” in het menu. Voer de cadeaukaartcode in en klik op “Inwisselen”.

Manier 2: In de Netflix app: Open de Netflix app op je apparaat en log in met je account. Tik op het menu en selecteer “Account”. Selecteer “Redeem Gift Card” of “Inwisselen cadeaukaart” en voer de cadeaukaartcode in.

Manier 3: Via de iTunes store: Als je de cadeaukaart hebt gekocht via de iTunes store, kun je deze activeren door de code in te voeren in de iTunes store op je apparaat.

Manier 4: Via de Google Play store: Als je de cadeaukaart hebt gekocht via de Google Play store, kun je deze activeren door de code in te voeren in de Google Play store op je apparaat.

Vraag 8: Kan ik meerdere Netflix kaarten gebruiken op 1 account? #

Ja, je kunt meerdere Netflix cadeaukaarten gebruiken in één account. Elk bedrag dat op de kaart staat, zal worden toegevoegd aan je account en kan worden gebruikt om je abonnement te betalen of om aankopen te doen in de Netflix Store.

Vraag 9: Wat als de unieke code niet werkt? #

Dat is vervelend. Het komt vaak voor dat het komt door een typefout. Wat wij aanraden is om de code, die je in de mail van ons hebt gehad, te kopiëren en plakken. Zo voorkom je eventuele typefouten. Mocht dat niet lukken; neem dan even contact op met onze chat.

Vraag 10: Welke soorten Netflix abonnementen zijn er? #

Er zijn in Nederland drie soorten Netflix abonnementen:

1) Basisabonnement: Dit abonnement kost €7,99 per maand en stelt gebruikers in staat om één scherm tegelijkertijd te streamen in standaardkwaliteit.

2) Standaardabonnement: Dit abonnement kost €11,99 per maand en stelt gebruikers in staat om twee schermen tegelijkertijd te streamen in HD-kwaliteit.

3) Premiumabonnement: Dit abonnement kost €15,99 per maand en stelt gebruikers in staat om vier schermen tegelijkertijd te streamen in Ultra HD-kwaliteit.

Powered by BetterDocs