Een overzicht van de top 10 meest gestelde vragen over Roblox giftcards

Hey hoi, wij krijgen vaak vragen over Roblox giftcards / cadeaukaarten. Wij gaan dit voor jullie bespreekbaar maken door een handig overzicht te maken met de meest gestelde vragen. Kijk je met ons mee?


1. De cadeaukaart is kapot gekrast #

Oeps, je hebt een Roblox kaart gekocht in de Bruna, bij de Primera of Albert Heijn. Nu is of heb je deze per ongeluk kapot gekrast. Dat is erg vervelend en dat is dan ook gelijk een tip van ons: koop je cadeaukaart digitaal. Enjoy2day verkoopt daarom dan ook uitsluitend haar Roblox cadeaukaarten digitaal. Je hebt dan nooit meer gedonder met krassen en je ontvangt de code direct in je mailbox.

Wat je kan proberen als je een fysieke giftcard hebt gekocht, is om terug te gaan naar de winkel waar je het gekocht hebt en daar te vragen hoe dit op te lossen.


2. Kan de code niet inleveren op de mobiele app #

Dit komt helaas vaker voor. Dit probleem is dan ook geheel afhankelijk van het bedrijf Roblox. Wij adviseren om het eens te proberen via de pc / computer. Het kan helaas alleen geactiveerd worden in een webbrowser (niet via de Roblox app). Het kan zijn dat er een tijdelijke fout zit als je het probeert met een mobiele browser. Je kan ook altijd proberen om contact op te nemen met de klantenservice van de winkel waar je het gekocht hebt.


3. Het tegoed is niet meteen bijgeschreven #

Het kan 24 uur duren voor je tegoed is toegevoegd. Heb dus even geduld! Mocht het na 24 uur nog niet zijn toegevoegd aan je account, dan kun je altijd contact opnemen via de chat.


4. De code is ongeldig #

Je hebt waarschijnlijk een typefout gemaakt bij het invoeren van de code. Het komt vaak voor dat klanten de volgende fouten maken, Rl (kleine L) invoeren in plaats van RI (hoofdletter L), en O (hoofdletter o) in plaats van 0 (nul). Kopieer de code uit onze e-mail om typefouten te voorkomen. Probeer de code in te voeren met streepjes en zonder. 


5. Hoe kan je het beste de Roblox cadeaukaart activeren? #

Jouw roblox kaart activeren is erg eenvoudig. Volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar de officiele Roblox website en login
2. Geef jouw unieke Roblox code (pin) in die je van ons hebt ontvagen.
3. Lever nu je Roblox tegoed in voor Robux of koop een premum membership.
4. Wil je daaran jouw tegoed gebruiken op de Xbox of Pc? Login met jouw gegevens en je kunt je Roblox tegoed spenderen.

Heb je een vraag of kom je er nu niet uit? Neem dan contact met ons op.


6. Codes invoeren op een iPhone, iPad of een ander device #

Je kan de tegoed code ook activeren via je mobiel, tablet of iPad. Het enigste wat je nodig hebt is een webbrowser en internet.


7. Waar kan je terecht voor hulp? #

Als je een vraag wilt stellen over Roblox, dan kan je het best altijd contact opnemen met de klantenservice van Roblox. Dat kan hier. Mocht je vragen hebben over de aankoop die je hebt gedaan, dan kun je het best contact opnemen met de winkel of webshop waar je het gekocht hebt. In de meeste gevallen hebben zij altijd medewerkers klaar staan in de chat of kan je ze mailen en/of bellen.


8. Hoe kun je Roblox premium kopen? #

Wil jij exclusieve in-game items, toegang tot premium niveau’s en games, de mogelijkheid om items te ruilen en nog veel meer; dan biedt Roblox premium de uitkomst. Deze kun je eenvoudig halen nadat je bent ingelogd in je Roblox account. Ga vervolgens naar de premium lidmaatschap pagina en koop jouw premium abonnement.


9. Hoe krijg ik Robux met mijn Roblox tegoed? #

Inwisselen is heel eenvoudig. Volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar de Roblox website.
2. Log in met je Roblox account.
3. Voer je Roblox code in via PIN Code.
4. Open nu de Robux store.
5. Selecteer het gewenste Robux tegoed.
6. Bij betaalmethodes, selecteer “Inwisselen Roblox Kaart“.
7. Als je Roblox tegoed al in je account staat, kun je direct op “Bestelling bevestigen” klikken.


10. Ik heb de code ingewisseld, maar er staat dat hij al gebruikt is #

Als je deze melding krijgt, dan is het inwisselen van je Roblox kaart vrijwel altijd gelukt. Je ziet het tegoed in dollars onder de knop ”Inwisselen”. Het staat in dollars omdat Roblox de waarde van de giftcard altijd omzet in dollars. Je hebt het dus niet verkeerd gekocht of gebruikt.


Disclaimer
Enjoy2day geeft basis advies en tips voor de activatie en installatie maar kan geen gegevens inzien van accounts en is slechts een wederverkoper. Enjoy2day behoud het recht om klanten door te sturen naar de officiële aanbieder. Alle afbeeldingen in deze handleiding behoren tot de rechtmatige eigenaar

Powered by BetterDocs