De meest gestelde vragen over Transcash kaarten

Wij krijgen vaak vragen over Transcash kaarten. Bij dezen willen wij de meest gestelde vragen over Transcash kaarten bespreekbaar maken. Kijk je met ons mee?

Vraag 1: Wat is nou precies een Transcash kaart? #

Transcash Mastercard is een prepaid creditcard die je wereldwijd kunt gebruiken bij alle verkooppunten waar je met Mastercard kunt betalen. Dat zijn meer dan 35 miljoen verkooppunten, zowel in fysieke winkels als online.

Vraag 2: Ik heb een Transcash Mastercard; hoe kom ik aan tegoed? #

Dat is simpel. Als je in het bezit bent van een Transcash Mastercard, dan heb je enkel nog een transcash tegoedkaart / voucher nodig om je Transcash tegoed aan te vullen. Deze Transcash vouchers haal je gemakkelijk bij Enjoy2day.

Vraag 3: Hoe kom ik aan een Transcash Mastercard? #

Dat wordt al lastiger. Aan het tegoed kun je op verschillende plekken komen. De Transcash Mastercard kun je voorlopig enkel en alleen nog in Frankrijk of Italië verkrijgen.

Vraag 4: Wat is een Access formule? #

Met een Access Formula krijg je een zwarte prepaid creditcard, waar geen identificatie of andere documenten voor nodig zijn en die alleen in Frankrijk geaccepteerd wordt.

Vraag 5: Wat is de Essential formule? #

Met de Essential Formula moet je je wel identificeren, maar kun je de prepaid kaart wel gebruiken op het wereldwijde Mastercard Network. Dat zijn dus alle verkooppunten waar je met Mastercard (en Visa) kunt betalen. Je kunt maximaal €2.500 als balans hebben staan, 5 keer per dag een top-up en overboekingen via de bank doen. Ook krijg je een contactloze armband waarmee je kunt betalen. Bovendien krijg je ook 3 prepaid kaarten voor je kinderen.

Vraag 6: Wat houdt de Max formule in? #

Met de Max Formula moet je je ook identificeren en zelfs een geldig adres opgeven. Het verschilt zit hem in het balans en de top-ups; je kunt namelijk €10.000 balans hebben staan de op de prepaid kaart en €5.000 per dag erop zetten. Verder is het ook geschikt om te gebruiken bij alle wereldwijde Mastercard Netwerk en Visa punten. Ook hier krijg je een contactloze armband bij zodat je eenvoudig kunt betalen in winkels. Tot slot krijg je hierbij ook drie rode kaarten; deze kun je aan bijvoorbeeld je kinderen geven om er zakgeld op te zetten.

Vraag 7: Wat zijn de voordelen van een Transcash kaart? #

Je kunt wereldwijd overal betalen en geld opnemen met deze prepaid Transcash creditcard. Daarnaast krijg je een account waarin je jouw handelingen kunt zien en boekingen kunt regelen. Je kunt geld overboeken vanaf jouw bank naar de prepaid creditcard. Je kunt tot 50 euro contactloos betalen. Verder heb je geen verplichtingen of een bankrekening nodig. Je zit dus nergens aan vast.

Vraag 8: Waar kan ik betalen met de Transcash prepaid creditcard? #

Je kunt jouw kaart gebruiken bij alle verkooppunten die zijn aangesloten op het Mastercard en Visa network. Wereldwijd zijn dat er tientallen miljoenen, zowel online als fysieke winkels.

Vraag 9: Hoe kan ik de Transcash kaart activeren? #

Je kunt jouw Transcash prepaid card activeren op de website van Transcash, hier of in de Transcash app. Vervolgens heb je een Transcash voucher nodig om tegoed op je Transcash kaart te zetten. Dit kan ook met een overboeking vanaf jouw bank. Vervolgens krijg je een pincode op je mobiel. Die heb je nodig om te betalen in winkels en online.

Powered by BetterDocs