Veelgestelde vragen over Steam giftcards

Heb jij nou nog wat vragen wat betreft Steam cadeaukaarten? Of kom je er niet helemaal uit? Dan zit je hier op het juiste adres. Wij hebben hier een overzicht gemaakt met Steam vragen die we vaak krijgen. Misschien heb jij er ook wat aan! 😁

⚡️ Nog geen Steam cadeaukaart? Scoor m hier voor een lage prijs!

1. Hoe wissel ik een Steam giftcard in via Steam? #

Een Steam cadeaukaart activeren is erg eenvoudig. We hebben het activeren stap voor stap voor je uitgelegd. Bekijk alle Steam cadeaukaart handleidingen. Let wel op, je kan de kaart maar 1 keer activeren.

2. Hoe kan ik mijn Steam tegoed opwaarderen op mijn account van Steam? #

Zodra je je Steam cadeaukaart activeert, wordt het tegoed direct aan je account toegevoegd.

3. Kan ik een andere munteenheid activeren dan mijn eigen munteenheid? #

Nee, je Steam giftcard die je aanschaft is gelinkt aan een bepaalde munteenheid. Zorg dus ook dat je een kaart koopt die overeenkomt met de valuta van je account.

4. Mijn Steam cadeaukaart tegoed is na langere tijd nog niet toegevoegd. Wat moet ik doen? #

Probeer het Steam tegoed op nieuw toe te voegen. Lukt dat niet? Check dan in je mail of je bewijs hebt dat het tegoed is toegevoegd en neem even contact op met Steam.

5. Kan ik geld terugkrijgen na de aankoop van de Steam cadeaukaart? #

Het is helaas niet mogelijk om nog geld terug te krijgen, als je de Steam giftcard hebt geactiveerd. Als je de cadeaukaart nog niet hebt gebruikt en je wilt de aankoop retourneren, start dan even een chat met een medewerker die kan helpen en meekijken naar de mogelijkheden. Er zitten namelijk voorwaarden en kosten aan verbonden.

6. Welke games kan ik kopen met een Steam cadeaukaart? #

Alle Steam games die op het platform beschikbaar zijn! Ga lekker los en kies de leukste uit. 🤩

7. Hoe lang is een Steam cadeaukaart geldig? #

De Steam cadeaukaart is tot 12 maanden na activatie geldig.

8. Wat is Steam precies en hoe werkt Steam? #

Steam is een platform voor PC games, waarop gamers games kunnen kopen en launcen. Ook is het mogelijk om trofeeën te verdienen, levels omhoog te gaan en te chatten met (nieuwe) vrienden.

9. Hoe moet je betalen met Steam? En hoe koop je de Steam cadeaukaart? #

Voorheen kon je op Steam alleen betalen met Visa, MasterCard, etc., maar je kan nu ook gewoon met iDeal betalen bij Steam. Lekker makkelijk.
De Steam cadeaukaart zelf koop je met onze betaalmethoden, die hier staan uitgelegd. Afterpay hoort daar helaas niet bij.

Powered by BetterDocs