Paysafecard 100 euro makkelijk activeren, dat doe je zo!

Wat heb je nodig voor je 100 euro Paysafecard kunt inwisselen? #

✔ Een account bij Paysafecard, die je hier kan maken. Maak geen nieuw account als je al een account hebt, je wil niet dat je tegoed verspreid staat over 2 accounts.
✔ Een apparaat om het op te verzilveren.
✔ Een cadeaukaart van Paysafecard 100 euro. Wij hebben die natuurlijk 100% veilig, direct geleverd en voor een scherpe prijs. 😄

Waar moet je extra op letten bij het activeren van de Paysafecard 100 euro? #

✔ Zorg dat je een account hebt bij Paysafecard, en log in met dit account.
✔ Check goed of het account waarop je het geactiveerd wil ook het account is waarop je bent ingelogd.

⚠️ Deel jouw unieke sleutel niet met anderen (voorkom diefstal).

Het activeren van de Paysafecard 100 euro cadeaukaart. #

  1. 1. Ga naar de officiële Paysafe website en log in met je Paysafe account
  2. 2. Klik op het kopje ‘Tegoed opvragen’
  3. 3. Vul hier de code in die je hebt ontvangen en klik op ok.
  4. 4. Je tegoed is nu toegevoegd! Dat wordt lekker shoppen met 100 euro tegoed!

Meest voorkomende problemen met het installeren en activeren van Paysafecard kaarten #

✖ Foutmelding Je hebt een Junior Prepaid Code gekocht maar bent boven de 18
✔ Oplossing Je kan dit gratis laten omwisselen, zodat je op alle websites kan betalen, in plaats van de beperkingen van de junior kaart.

✖ Foutmelding De kaartstatus van ten minste één gebruikte kaart is niet geldig voor deze aanvraag. Neem contact op met het serviceteam voor een oplossing.
✔ Oplossing De code is dan al gebruikt of onjuist geactiveerd. Controleer allereerst of het tegoed nog niet is toegevoegd op je account. Is dit niet het geval en krijgt u nog steeds deze melding, stuur dan een leesbare kopie van de Paysafecard naar [email protected].

✖ Foutmelding U hebt niet genoeg tegoed om het openstaande bedrag te betalen. Enkele van uw pincodes zijn mogelijkerwijze geblokkeerd. Gebruik andere pincodes om de gewenste betaling uit te voeren.
✔ Oplossing Stuur een kopie van de Paysafecard die je hebt naar [email protected]. Het team zal dan onderzoeken waarom er de kaart is geblokkeerd.

✖ Foutmelding De transactie is in een ongeldige status. Neem contact op met uw webshop of ons serviceteam.
✔ Oplossing Sluit de browser even af, start hem opnieuw op en voer de betaling nog een keer door. Dan zou het moeten werken.

✖ Foutmelding De ingevoerde pincode is niet toegestaan voor de betaling bij deze verkoper. Meer informatie over welke verkopers deze pincode wel accepteren, vindt u op de kaart of op www.paysafecard.com.
✔ Oplossing Je kan de Paysafecard dan niet gebruiken bij deze aanbieder. Ga naar de website bij het kopje ‘webshops‘ om te zien bij welke websites je de kaart kan gebruiken.

✖ Foutmelding Deze bonuspincode kan niet worden ingewisseld voor een betaling bij deze webshop. Controleer de gedetailleerde informatie die u bij deze pincode hebt ontvangen.
✔ Oplossing Lees goed de informatie van de actie waar je de kaart hebt gehaald of hebt gewonnen. Wanneer je een Paysafecard wint, kun je hem soms alleen uitgeven in de eigen webshop.

✖ Foutmelding Uw paysafecard-pincode(s) is (zijn) vanwege veiligheidsoverwegingen geblokkeerd.
✔ Oplossing Hier vindt je het formulier waarmee vrijgave weer kan aanvragen.

Meest gestelde vragen over Paysafecard kaarten #

Check de meest gestelde vragen snel op deze pagina! Hier hebben we alles handig op een rijtje gezet.

Problemen activeren Paysafe cadeaukaart #

📞 Ervaar je nog steeds problemen? Neem dan contact op met de klantenservice van Paysafecard. Dat kan hier of bel met 00800 0729 7233

Disclaimer
Enjoy2day geeft basis advies en tips voor de activatie en installatie maar kan geen gegevens inzien van accounts en is slechts een wederverkoper. Enjoy2day behoud het recht om klanten door te sturen naar de officiële aanbieder. Alle afbeeldingen in deze handleiding behoren tot de rechtmatige eigenaar.

Powered by BetterDocs