Veelgestelde vragen over Paysafecard cadeaukaarten

Heb je nou een vraag over Paysafecard, of wil je graag meer weten voordat je de kaart aanschaft? Wat je motief ook is, op deze pagina zit je goed. Wij gaan namelijk alle vragen die we vaak krijgen even langs, zodat jij makkelijk het antwoord op jouw vraag kan vinden.
😍 TIP! Nog geen Paysafecard in huis gehaald, dan kun je dat hier voordelig doen!

1. Hoe wissel ik een Paysafecard in via de website? #

Dat hebben we duidelijk voor je uitgelegd, kies op deze pagina de kaart die jij hebt en volg de stappen om de kaart in te wisselen.

2. Waar kan je de Paysafecard aan uitgeven? #

Je kunt de Paysafecard op meer dan 100.000 webshops gebruiken. Bekijk even de website van Paysafe om precies uit te vinden welke webshops dit zijn.

3. Wat is het verschil tussen Paysafecard en Neosurf cadeaukaarten en welke is beter? #

Daar hebben we een heel artikel over geschreven. Interesse? Tof, dan kun je er alles over lezen in onze blog.

4. Wat is Paysafecard en waarvoor is het handig? #

Paysafecard is een veilige manier van online bankieren en sparen, zonder dat je gevoelige gegevens in hoeft te vullen. Het kan zijn dat je het niet fijn vindt om bankinformatie via het internet te delen, dat hoeft met Paysafecard niet meer.

5. Zit er een maximumbedrag of limiet op het uitgeven van de Paysafecard? #

Via het Europese stelsel is Paysafe wettelijk verplicht om een limiet in te stellen van 50 euro per betaling. Meer over hoe dit werkt kun je hier lezen.

6. Is het mogelijk geld terug te krijgen van Paysafecard? #

Ja, dat is mogelijk, maar daar zitten heel wat eisen en processen aan verbonden. De precieze uitleg daarover en wat je allemaal in de mail moet sturen, staat op deze pagina uitgelegd.

7. Als ik een Paysafecard koop blijft dan de 16 cijferige code mijn unieke code die ik altijd kan gebruiken zoals bij een creditcard? #

Nee, je maakt een account aan waarmee je aankopen kan doen. De code is voor eenmalig gebruik, om je Paysafe tegoed op te hogen.

8. Hoe kan ik Paysafecard kopen? Kan dat met Afterpay? #

Bekijk hier even de actuele betaalmethoden die wij aanbieden voor cadeaukaarten. Daar zit Afterpay niet bij, vanwege de hoge kans op fraude. Bekijk het overzicht om te zien wat er mogelijk is.

9. Mijn Paysafecard kan ik niet direct inwisselen op een gokwebsite, wat nu? #

Sinds 14 september 2021 zijn er nieuwe regels voor het uitgeven van Paysafecards. Dit geldt voornamelijk voor gokwebsites of websites met een hoge risico producten. Je moet dan een account aanmaken bij Paysafecard voor je kunt betalen. Het direct betalen is dan niet meer mogelijk. Een Paysafecard account (wallet) is gratis en maak je hier aan. Je kunt bij iedere partner van Paysafecard zien of je kaarten kunt inwisselen met en zonder wallet. Enjoy2day staat hier buiten omdat dit servicevoorwaarden zijn van Paysafecard. Liever geen account aanmaken. Kies dan voor Neosurf kaarten. Dit geld voor Paysafe kaarten onder de 50 euro. Het kan even duren voor je account is goedgekeurd door Paysafecard.

Powered by BetterDocs