Veelgestelde vragen over Microsoft Office

Heb je nog vragen over Microsoft Office: Daar helpen wij je graag mee! 😁 Of je nou iets zeker wil weten voordat je een aankoop doet, of je loopt ergens tegenaan na de download. Alle veelgestelde vragen worden beantwoord! Hopelijk zit die van jou er ook tussen.

Heb je nou nog geen Microsoft Office en wil je dat wel graag? Dan hebben wij scherpe aanbiedingen voor je!

1. Hoe kan ik het beste Microsoft Office downloaden? #

Dat hebben we gelukkig uitgebreid voor je uitgelegd. Klik even op een van de specifieke versies bij de categorie (Office 365Office 2019Office 2016)

2. Mijn vraag staat er niet tussen, ik heb een hele specifieke vraag over Microsoft Office. #

Dat is geen probleem, gelukkig heeft Microsoft office een breed forum waar al vragen zijn gesteld en antwoorden zijn gegeven. Check het hier.

3. Maakt het voor de installatie van Microsoft Office uit welke versie ik heb? #

Nee, de installatie van Office is voor veel versies hetzelfde (denk aan 2019, 2016, 365).

4. Kan ik mijn Microsoft Office key op meerdere apparaten gebruiken? #

De prepaid versie van Office is, afhankelijk van het soort versie dat je neemt, maar op 1 apparaat te gebruiken. Uitzonderingen hiervan zijn Office family of Office 365. Die kun je wel op meerdere devices downloaden.

5. Kun je Microsoft Office gratis gebruiken, zoals Word en Powerpoint? #

De online versie van Microsoft is zeker weten 100% gratis! Als je ook offline wil werken, wordt het wel aanbevolen om de offline versie aan te schaffen.

6. Moet ik vaker blijven betalen om Microsoft Office te gebruiken? Heb je een abonnement nodig voor Microsoft Office? #

Wanneer je kiest voor een Microsoft 365 account, kies je voor een maandelijkse of jaarlijkse betaling. Wanneer je een versie van Microsoft aanschaft, dus bijvoorbeeld Microsoft Office 2019, betaal je eenmalig.

7. Kan ik mijn Microsoft Office 365 abonnement verlengen bij Enjoy2day? #

Ja, dat is geen probleem. Je kan jouw versie van Office verlengen door de juiste versie te selecteren. Je kan je abonnement direct verlengen of nadat je abonnement is afgelopen. Let wel op, het kan enkele uren duren voordat het is verwerkt.

8. Welke versie van Microsoft Office is geschikt voor mij? Wat zijn de verschillen tussen Microsoft Office 2021, 2019, 2016 en 365? #

We hebben een blog geschreven over de verschillen tussen Microsoft Office 2021, 2019 en 2016. Ook hebben we je al eerder uitgelegd wat het verschil is tussen Office 2019 en 365. Zo kun je zelf de afweging gemakkelijk maken.

9. Hoe kan ik Microsoft Office kopen? Kan dat met Afterpay? #

Bekijk hier even de actuele betaalmethoden (https://enjoy2day.nl/welke-betaalmethodes-accepteert-enjoy2day/) die wij aanbieden. Daar zit Afterpay niet bij, vanwege de hoge kans op fraude. Bekijk het overzicht om te zien wat er mogelijk is.

10. Ik lees dat Office 2019, Office 2021 en Office 2016 niet ge-update worden en Office 365 wel. Hoe zit dit? #

Microsoft heeft er soms een handje van om bepaalde zaken op een negatieve manier naar buiten te brengen. Je hoeft daarom ook niet bang te zijn dat je geen beveilgings- en belangrijke updates krijgt van Microsoft bij Office 2019, Office 2021 of Office 2016. Het is wel zo dat je geen nieuwe product updates krijgt. Natuurlijk is dit logisch want hier betaal je voor bij Office 365. Verder zit je met alle Office versies veilig. Dus laat je niet bang maken.

Powered by BetterDocs