Kan ik meerdere Microsoft 365 personal of family sleutels gebruiken om mijn abonnement te verlengen voor meerdere jaren?

Wij krijgen regelmatig de volgende vraag ‘Ik wil Office 365 voor meerdere jaren gebruiken. Kan ik dan twee of drie licenties kopen en deze gelijktijdig activeren?” Het antwoord hierop is Ja. Het is mogelijk om wel tot 5 jaar lang je Office 365 abonnement te verlengen.

Microsoft zeg hierover het volgende
“U kunt de duur van een Microsoft 365-abonnement tot een maximum van 5 jaar verlengen.”

Hoe verleng ik goedkoop Office 365 Personal of Microsoft 365 Family? #

Dat is eigenlijk heel eenvoudig en werkt hetzelfde als het eenmalig activeren van een sleutel. Koop eerst jouw Microsoft 365 versie voordelig via Enjoy2day (met 40% korting) of in de winkel. 

1. 1. Bezoek Office.com/setup en log in op het account waar je Microsoft 365 op wilt activeren. Heb je al Office 365. Pak dan het juiste account en zorg dat je hiermee inloggen.
2. 2. Geen account, maak er dan één aan bij Microsoft. Let op! Raak deze gegevens niet kwijt anders kun je Microsoft 365 niet opnieuw installeren. 
3. 3. Vul de licentie in die je van Enjoy2day.nl hebt ontvangen (25 cijferige code). Heb je nu één, twee of meerdere codes. Vul deze dan achter elkaar in. Dus eerst de eerste code activeren. En dan begin je weer bij punt 1 in dit lijstje.
4. 4. Druk op ‘Next’ en selecteer je voorkeurstaal


5. 5. Kies niet voor automatisch verlengen of je betaalgegevens invullen. Je bent altijd duurder uit met deze abonnementen en bespaart bij ons tot wel 40%.
6. 6. Activeer Microsoft 365 en Microsoft 365 begint met downloaden
7. 7. Zet je stoel onderuit en wacht tot de installatie is voltooid
8. 8. En nu genieten van Microsoft 365
9.9. Wil je meerdere codes activeren? Start dan weer bij punt 1 en vul daar je tweede productcode in.

Mijn Office 365 abonnement is nog steeds niet verlengt hoe kan dit? #

In 9/10 gevallen komt dit omdat dit verwerkt moet worden bij Microsoft. Je kunt dan het beste even uit en inloggen op je Microsoft account en op je Office 365 account bijvoorbeeld bij word. Dit kan door in het menu van Word te kiezen op afmelden en daarna weer aan te melden. Nog steeds geen verlenging? Neem dan contact op met Microsoft.

Powered by BetterDocs