De meest gestelde vragen over PCS Mastercard

Omdat wij regelmatig wel vragen krijgen over PCS Mastercard, hebben wij een overzicht gemaakt met antwoorden op de meest gestelde vragen. Kijk maar met ons mee.

Vraag 1: Wat is PCS Mastercard? #

Een PCS Mastercard is een online betaalpas, een prepaid creditcard, die je kunt aanvragen zonder dat je daarvoor een bankrekening nodig hebt. Je kunt met een PCS Mastercard zowel online als in een winkel betalingen verrichten, zoalng het verkooppunt is aangesloten op het Mastercard Network. Dus overal waar je met Mastercard kunt betalen, kan je deze kaart gebruiken. Wereldwijd.

Vraag 2: Wat kan ik met een PCS Mastercard? #

Je kunt de PCS Mastercard gebruiken als jouw eigen prepaid creditcard. Activeer hem, zet er geld op en gebruik hem bij het afrekenen.

Vraag 3: Hoe kom ik aan tegoed voor mijn PCS prepaid kaart? #

Je kunt online bij webshops PCS Mastercard vouchers kopen (top ups) en deze op je PCS Mastercard zetten.

Vraag 4: Waar kan ik een PCS kaart halen? #

Je kunt eenvoudig een PCS Mastercard halen op de officiële website van PCS, hier. Je hebt al een PCS Mastercard vanaf €4,90.

Vraag 5: Wat zijn de voordelen van PCS Mastercard? #

Het is eigenlijk hetzelfde als een bankpas, maar dan zonder de verplichtingen en een bankrekening. Het is vrij toegankelijk voor iedereen die het wilt gebruiken. Er zijn dan ook geen inkomensvoorwaarden. Het is een beveiligde kaart waarmee je contactloos kunt betalen.

Vraag 6: Waar kan ik PCS Mastercard gebruiken? #

Je kunt jouw PCS kaart overal (online- als bij fysieke winkels) gebruiken waar Mastercard geaccepteerd wordt als betaling. Laat dat nou net het grootste betaalnetwerk van de wereld zijn waar vrijwel alle verkooppunten bij aangesloten zijn.

Vraag 7: Hoe kan ik mijn PCS Mastercard activeren? #

Wanneer je een PCS Mastercard hebt gekocht, kun je hem activeren door een sms-code te versturen op je telefoon. Om de pas te koppelen aan jouw eigen PCS-account, moet je jezelf wel identificeren. Je kunt de handleidingen hier volgen om jouw PCS kaart te activeren.

Powered by BetterDocs