Veelgestelde vragen over Amazon cadeaukaarten!

Zit je nog met vragen over Amazon cadeaukaarten / giftcards? Lukt het activeren niet of heb je na het lezen van de handleiding nog steeds vragen? No worries, want wij hebben alle veelgestelde vragen over Amazon cadeaukaarten op een rijtje gezet, speciaal voor jou.

1. Hoe activeer ik een Amazon cadeaukaart / giftcard? #

De Amazon cadeaukaart is super eenvoudig te activeren, en al helemaal met onze handleidingen!

2. Kan ik de Amazon giftcard retourneren? #

Het is over het algemeen niet mogelijk om cadeaukaarten te retourneren, maar indien je de code nog niet hebt geactiveerd kunnen we meekijken wat mogelijk is. Voor alle informatie bekijk ons retourbeleid of join ons in de chat.

3. Wat kan je met de Amazon giftcard? Wat is een Amazon gift card? #

Amazon is een van de grootste online webshops, waar je eigenlijk wel letterlijk alles kan kopen. Je hoeft het zo gek niet te bedenken of ze hebben het wel. Zie het maar als de Amerikaanse bol.com!

4. Hoelang is de Amazon cadeaukaart geldig? #

De Amazon giftcard heeft geen verloopdatum, maar we adviseren binnen 3 jaar te activeren, zodat we je nog activatiegarantie kunnen bieden.

5. Hoe kan ik de Amazon giftcards kopen? Waarmee kan ik betalen? #

Bekijk hier even de actuele betaalmethoden die wij aanbieden. Daar zit Afterpay niet altijd bij, vanwege de hoge kans op fraude. Bekijk het overzicht om te zien wat er mogelijk is.

6. Kan je de Amazon giftcard ook gebruiken bij Amazon partners? #

Jazeker, je kan de giftcard op alles gebruiken van Amazon, dus ook op bijvoorbeeld Amazon music of een partner van Amazon.

Hopelijk staat jouw vraag ertussen! Zo niet? Neem dan even contact op met ons in de chat of neem contact op met Amazon voor specifiekere vragen.

Powered by BetterDocs