Hoe moet je Roblox 20 euro cadeaukaart activeren?

Waar moet je extra op letten bij het activeren van de Roblox cadeaukaart?  #

✔ Je kunt Roblox tegoed alleen activeren in een browser, dus niet in een app of op je Xbox.
✔ Zorg dat je een account hebt op Roblox
✔ Deel jouw unieke sleutel niet met anderen (voorkom diefstal)

⚠️ Let op: Het toevoegen van Roblox tegoed is niet hetzelfde als het kopen van Robux. Wil je toch graag Robux kopen met je tegoed? Ga dan naar de Roblox store en betaal je vanuit je tegoed. Heb je je tegoed nog niet toegevoegd? Kies dan bij je betaalmethode voor ‘Redeem Roblox Card’.

⚠️ Let op: Enjoy2day.nl is een reseller (Wederverkoper). Klanten van Enjoy2day hebben rechts op gratis Chat support. Ergens anders een kaart gekocht? Neem dan contact op met de verkoper.

Verzilver makkelijk en snel je Roblox tegoed! #

  1. 1. Ga naar de website Roblox.com/gamecard
  2. 2. Log in met je eigen email of gebruikersnaam en wachtwoord
  3. 3. Vul de code in die je van ons hebt ontvangen
  4. 4. Klik op ‘redeem’
  5. 5. Je tegoed is nu verhoogd met 20 euro; dus koop lekker een membership of robux!

Check hier wat je huidige Roblox tegoed is. 🤑

⚠️ Kun je het tegoed niet activeren via de Roblox App. Probeer dan een (Mobiele) browser en ga naar Roblox.com/redeem.

Meest voorkomende problemen met het installeren en activeren van Roblox cadeaukaarten #

✖ Foutmelding Mijn Robux tegoed wordt niet opgeladen
✔ Oplossing Heb je dan al Robux gekocht met je Roblox tegoed? Onze cadeaukaarten zijn namelijk voor meer dingen te gebruiken. Je moet dus nog even Robux aanschaffen met het ingevulde tegoed.

✖ Foutmelding PIN invalid
✔ Oplossing Heb je alle letters en cijfers wel correct ingevuld? Sommige lijken erg op elkaar (Denk aan 0 en O). Indien u alles heeft geprobeerd, neem dan contact op met Roblox.

✖ Foutmelding Cadeaubon is niet geactiveerd
✔ Oplossing Als je een kaart hebt gekocht in onze webshop, neem dan contact op via de chat. Zo niet, ga dan terug naar de winkel waar je de kaart hebt besteld en laat de foutmelding zien.

✖ Fout De code is onleesbaar op de Roblox kaart
✔ Oplossing Neem contact op met de winkel waar je de Roblox Giftcard hebt gekocht en shop de volgende keer op enjoy2day.nl. Enjoy2day heeft duidelijk leesbare codes die je direct kunt gebruiken!

✖ Fout De code is ongeldig
✔ Oplossing Je hebt waarschijnlijk een typefout gemaakt bij het invoeren van de code. Het komt vaak voor dat klanten de volgende fouten maken, Rl(kleine L) invoeren in plaats van RI (hoofdletter i), en O (hoofdletter o) in plaats van 0 (nul). Kopieer de code uit onze email om typfouten te voorkomen. Probeer de code in te voeren met streepjes en zonder. 

Ik heb mijn Roblox kaart kapot gekrast wat nu? #

Oeps, je hebt een kaart gekocht in de Bruna, Albert Heijn of Kruidvat en je hebt deze perongeluk kapot gekrast. Tsja dat is erg vervelend en daarom verkoopt Enjoy2day.nl haar Roblox kaarten ook digitaal. Je hebt dus nooit meer gedonder met krassen en ontvangt je code direct in je email.

Wat je kan proberen is terug naar de winkel te gaan en daar vragen hoe dit op te lossen. Waarschijnlijk sturen zij je weer naar de Roblox helpdesk. Geen zin in gedoe en lange wachttijden? Lever dan een foto in van jouw kapotte kaart en krijg van ons 1 euro korting.

Toon je kaart en krijg van ons 1 euro korting op een werkende kaart 😀

Problemen activeren Roblox cadeaukaart  #

📞 Ervaar je nog steeds problemen? Neem dan contact op met de klantenservice van Roblox. Dat kan hierzo. Zij kunnen je dan verder helpen met problemen met Roblox cadeaukaarten.

Disclaimer
Enjoy2day geeft basis advies en tips voor de activatie en installatie maar kan geen gegevens inzien van accounts en is slechts een wederverkoper. Enjoy2day behoud het recht om klanten door te sturen naar de officiële aanbieder. Alle afbeeldingen in deze handleiding behoren tot de rechtmatige eigenaar.

Powered by BetterDocs