Eenvoudige uitleg: Hoe werkt bestellen op Enjoy2day? Hoe kun je makkelijk bestellen?

We gaan vandaag met jou over een aantal simpele stappen om te bestellen bij Enjoy2day. 😀 Het werkt super eenvoudig, maar toch is het handig om het even te weten. Of als iets niet lukt of niet duidelijk is, ben je hier ook op het juiste adres.

Wat heb je nodig om te bestellen bij Enjoy2day? #

✔ Een of meerdere producten die je wil bestellen
✔ Een betaalmethode die wij accepteren, bekijk hier welke dat zijn.
✔ Een telefoon of mobiel bij de hand om de SMS-verificatie uit te voeren.

Bestellen in een aantal makkelijke stappen doe je zo: #

  1. Kies het product uit dat jou het meest aanspreekt (we hebben veel om uit te kiezen!) 😜
  2. Klik op ‘Voeg toe aan winkelmandje’. Je kan nog meer producten kiezen of direct doorgaan naar de betaling.
  3. Klik op ‘nu betalen’ en vul je gegevens in.
  4. Kies de gewenste betaalmethode en klik op ‘bestelling plaatsen’. Je wordt dan doorgestuurd naar de betaalpagina van de gekozen betaalmethode.
  5. Binnen een aantal minuten zul je een mail ontvangen met het product. Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je vanwege veiligheid om een SMS-verificatie uit te voeren. De instructies hiervoor ontvang je ook in de mail. Dit is binnen een minuutje gepiept en zo weten wij zeker dat alles veilig verloopt!
  6. Het product activeer je gemakkelijk aan de hand van onze handleidingen op deze pagina. Kies je product en volg de stappen.

Zo makkelijk is het! Geniet van je product en hopelijk tot ziens bij Enjoy2day!

Mocht een aankoop nou niet lukken, of je ontvangt na een half uur nog geen mail? 🤔Neem dan contact met ons op via de chat. Onze medewerkers helpen je daar verder.

Waarom moet ik een SMS-verificatie doen om te shoppen bij Enjoy2day? #

Nadat je voor het eerste keer geshopt hebt bij Enjoy2day vragen wij je een éénmalige SMS verificatie te doen. Dit doen wij bij al onze nieuwe klanten. SMS verificatie moet fraude met cadeaukaarten voorkomen en ervoor zorgen dat iedereen veilig kunt shoppen. Je telefoonnummer wordt enkel voor SMS verificatie gebruikt door ons systeem & nooit voor reclame doeleinden. Ook kan ons personeel deze informatie niet inzien.

Geen SMS gehad? Dan kun je ook via Whatsapp je order verifiëren. Stuur dan even een whatsapp berichtje met je bestelnummer of email (zie rekening afschrift) naar +31645604708.

Meest voorkomende problemen met het bestellen bij Enjoy2day #

✖ Foutmelding Fraude is het meest voorkomende probleem. Dit gebeurt vaak doordat mensen hun code aan anderen geven.
✔ Oplossing Doe dit nooit! Voorkom fraude en hou je code bij jezelf. Ga het niet delen met vrienden, en al helemaal niet met vreemden op internet. Als je iets niet vertrouwt, vraag altijd hulp van anderen. Vraag bijvoorbeeld je ouders wat zij vinden, of neem contact op met ons in de chat. 💡 Bekijk hier een artikel over veilig shoppen bij Enjoy2day.

✖ Foutmelding Ik heb geen code ontvangen in mijn mail…
✔ Oplossing Heb je de SMS-verificatie al afgerond? Doe dit als eerst. De mail om hiermee te starten kan in je spam staan. Wacht nadat je dit hebt afgerond 5 minuutjes. Controleer je spam of ongewenste mails, misschien staat de code hierbij. Nog steeds niks? Neem dan contact op via de chat.

✖ Foutmelding Het activeren van de cadeaukaart lukt niet.
✔ Oplossing Heb je de stappen gevolgd van onze handleiding? Zo niet, lees deze even door om te kijken wat er mis is gegaan. Als je deze stappen allemaal hebt volbracht en nog steeds is het niet gelukt, neem dan contact op.

Veelgestelde vragen over Enjoy2day cadeaukaarten. #

Heb je nog vragen over Enjoy2day cadeaukaarten? Dan verwijzen we je graag door naar onze veelgestelde vragen pagina over Enjoy2day. Hier lees je alles over wat je maar wil weten!

Nog steeds vragen over Enjoy2day of problemen met afrekenen/bestellen? #

Neem dan contact op met ons in de chat. We helpen je graag verder.

Let op: Enjoy2day.nl is een reseller (Wederverkoper). Klanten van Enjoy2day hebben rechts op gratis Chat support. Ergens anders een kaart gekocht? Neem dan contact op met de verkoper.

Disclaimer
Enjoy2day geeft basis advies en tips voor de activatie en installatie maar kan geen gegevens inzien van accounts en is slechts een wederverkoper. Enjoy2day behoud het recht om klanten door te sturen naar de officiële aanbieder. Alle afbeeldingen in deze handleiding behoren tot de rechtmatige eigenaar.

Powered by BetterDocs